Societat · 10 de Juny de 2022. 17:22h.

ERC qüestiona el Quart Cinturó dotze anys després

“És una prioritat sociovergent que no compartim”

ERC qüestiona el Quart Cinturó dotze anys després

ERC no accepta “perpetuar models de mobilitat caducs a Catalunya” i per això proposa, en concret per a les comarques dels Vallesos, “una proposta de mobilitat alternativa al Quart Cinturó (B-40)”.

El Quart Cinturó es va inaugurar, en alguns dels seus trams, el 2010 mentre que altres trams encara no s’han finalitzat.

“Després de la proposta buida” que ha fet la ministra Raquel Sánchez, els republicans insisteixen “en el seu posicionament històric sobre aquesta infraestructura: construir més trams del traçat original de la B-40 és una prioritat sociovergent en infraestructures que els republicans no comparteixen i que volen aturar”.

ERC afirma que “aquest model caduc d'infraestructures no ens serveix, i les promeses tampoc”, a més de deixar clar que no acceptaran “plantejaments erronis, sense consens territorial a les dues comarques i imposats de forma encoberta, com ja ho pretenia ser la proposta fallida per ampliar l'aeroport del Prat fa uns mesos”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 10/06/2022 - 19:05

No saben ni lo que es un diagrama de movilidad en su propio territorio, a través de la telefonía móvil, por ejemplo, así no se han dado cuenta que el principal problema es el transporte público que se lo han endosado a Madrid, y encima cuando llega aquí, dicen que no, que quieren seguir con el carro y anclados en el medievo. Llorar si saben

#1 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 10/06/2022 - 17:42

lo propio de ERC es devolver a los catalanes al carro tirado por burro (catalán, eso sí), al botijo y a "la caseta i l'hortet", todo muy rural y muy carlista, y muy medieval