Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 11:15h.

ERC s'aboca en la vaga

Junqueras: 'Esperem una gran mobilització ciutadana contra una reforma laboral que s'ha demostrat ineficient'

ERC s'aboca en la vaga

Manifestació contra la reforma laboral

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha animat a la ciutadania d'arreu dels Països Catalans a participar a la vaga general d'avui. Junqueras ha declarat que "esperem una gran mobilització ciutadana" atesa la situació actual, "amb 750.000 aturats a Catalunya, xifra que s'ha vist augmentada des de l'aprovació de la reforma laboral, i amb un PIB cada cop més a la baixa".

Segons Junqueras, aquestes dades demostren "la ineficiència d'una reforma laboral que va contra els interessos dels catalans". Junqueras ha valorat positivament les primeres dades que apunten a una disminució del consum elèctric i s'ha mostrat esperançat respecte al seguiment de la vaga: "esperem que sigui un èxit, ja que la societat ho necessita".

El president d'Esquerra Republicana ha fet aquestes declaracions en l'acte d'inici de la vaga general que ha tingut lloc a la plaça de Catalunya, a Barcelona. A l'acte també hi han assistit Anna Simó, portaveu del grup parlamentari d'Esquerra Republicana, Joan Tardà, diputat al Congrés, i Gerard Gómez del Moral, portaveu nacional de les JERC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 milany, Vilafranca del Penedes, 29/03/2012 - 20:07

No m'agrada que els partits politics es barrejin amb demandes que haurien de protagonitzar els sindicats i treballadors.
No em sembla encertada la seva presència ni la d'en Joan Herrera d'Iniciativa.

#6 imma prat serra, barcelona, 29/03/2012 - 16:47

Quina cara, d'on pensen que surten les mises? quan els sindicats es nodreixin dels seus afiliats podem començar a parlar. Aixó demostra que la política de ERC es errant, populista, demagoga, arrivista i tot el que no comparteixo. Per pujar un pais s'ha de treballar, perque no una vaga de cel?

#4 josep, Ripollet, 29/03/2012 - 13:12

Una reforma que ERC ha aprofitat per fer fora els seus treballadors..... sense comentaris.

#2 Indignat, Bcn, 29/03/2012 - 12:56

Colla de sindicalistes vividors mafiosos....coacció per obligar a no treballar...això es llibertat? informatius??? al cony de sa mare! colla de desgraciats. Cremant contenidors, punxant rodes de cotxes, amenaces i insults...ufff quina ferum...quina màfia de sindicats feixistes!

#1 Siscu, Artesa de Segre, 29/03/2012 - 11:28

Aquests son els que encara no fa un mes deian que volian atraure al seu partit als autònoms i petits empresaris. Aneu aneu!!!...que encara us ompliran la cara d'hósties, grapalluts.