Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2010. 09:12h.

ERC va prohibir veure la final d'Espanya

Als albergs de joventut de la Generalitat

ERC va prohibir veure la final d'Espanya

Mail publicat per La Vanguardia

Dies abans que la selecció espanyola de futbol s'enfrontés a Holanda a la final del campionat mundial celebrat a Sud-àfrica, l'aparell polític d'ERC va evitar que els nens inscrits a les activitats de l'Agència Catalana de Joventut de la Generalitat poguessin veus el partit, segons informa La Vanguardia.

Responsables dels centres públics juvenils adscrits a la Generalitat van rebre dimarts passat 6 de juliol, poc abans de les sis de la tarda, una comunicació interna en la qual es donava resposta a les nombroses peticions que havien arribat per part dels nens i els pares perquè se'ls permetés seguir el partit que s'havia de celebrar el següent diumenge.

En el comunicat al qual ha tingut accés La Vanguardia, Josep Maria Serrano i Cuestas, director de l'àrea de programes Xanascat i de la Direcció de Serveis de l'Agència Catalana de la Joventut, admet haver rebut les peticions dels pares i tutors, però afegeix que elements com la televisió "són elements distorsionadors del funcionament normal de l'estada" pel que conseqüentment "no es contempla el seu ús durant l'estada".

Segueix el comunicat que davant les peticions d'alguns participants en les colònies de Joventut per "veure el partit de la selecció espanyola" recorda als responsables que "igual que amb la resta de la programació televisiva, s'ha de prioritzar el programa previst" encara que a l'hora en què se celebrava la trobada amb prou feines es realitzin activitats.

Treballadors d'Albergs van explicar que "van rebre trucades en un to molt dures i amenaçadores" recordant que l'incompliment d'una ordre directa "comporta greus conseqüències laborals" i que la decisió havia estat presa "des de les més altes instàncies polítiques".

Publicitat
Publicitat

106 Comentaris

Publicitat
#106 Català normal, Catalunya normal, 23/07/2010 - 16:29

A tots els països normals del món els referents que se'ls mostra a la canalla són els del propi país i no el de nacions foranes com és el cas de l'espanyola a Catalunya. No en volem d'adoctrinament espanyolista a Catalunya.

#105 Via Fora!, bcn, 22/07/2010 - 23:14

Em sembla perfecte. Si aquests ximples no ens deixen tenir la nostra selecció, que es fiquin la seva pel cul.

#104 Juan, Barna, 22/07/2010 - 21:08

Viniendo de donde viene, no se ha de extrañar uno de este hecho y de otros más graves.

#103 Victor, Bcn, 22/07/2010 - 14:15

PILI.El q fan els demes no vol dir q fem el mateix,ull per ull no es el camí...

#102 Pili, Barcelona, 22/07/2010 - 13:13

L'Estat espanyol prohibeix les seleccions catalanes. L'estat espanyol destrueix Catalunya cultural, social, institucional i lingüísticament. L'Estat espanyol aplica la catalanofòbia. ¿La Vanguardia es dignarà a donar aquesta notícia real?