Publicitat
Societat · 13 de Juliol de 2008. 16:45h.

Ernest Maragall acusa 'El País' de "manipulació"

Nega que dscriminin als africans a les escoles

Ernest Maragall acusa 'El País' de "manipulació"

Ernest Maragall

El conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall, ha remès una carta al diari El País, en la que critica la informació publicada per aquest diari sobre la separació d'immigrants africans a la xarxa escolar catalana, i diu que es tracta d'una "manipulació". Maragall diu sobre aquesta informació que "no reconec en ella al diari que sempre havia identificat amb el principi intocable de no barrejar informació i opinió".

També afirma que es tracta d' "una nova modalitat d'acollida dissenyada per obtenir la millor integració escolar". I afegeix: "Entenc doncs, qui l'hagués dit, que el diari El País ha preferit editorializar informant. La pròxima vegada, si us plau, ho facin directament a l'editorial d'acord amb el seu prestigiat llibre d'estil, i presentin la realitat als ciutadans atenent les dades reals i completes, i no la seva manipulació per justificar opinions, insisteixo, legítimes".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carolina, Barcelona, 14/07/2008 - 09:57

Aplaudeixo la decisió del conseller Maragall: jo també em vaig quedar de pasta de moniato quan vaig veure la portada d'El País: "separar", "discriminar", "segregar"...

#2 TomaHawk, Illes Formigues, 13/07/2008 - 22:53

Vaja, vaja, vaja, vaja... Que els hi haureu fet als de EL PAIS i a PRISA per que ara us comencin a destapar les vergonyes que abans us tapaven? Sembla que la cosa es posa molt interesant... No està bé això de mossegar la mà que us ha donat el menjar.

#1 alexis, bcn, 13/07/2008 - 19:08

maragall :la unica verdad es la realidad,
que le queda al Psc de socialistas? si esto lo hubiese hecho el pp que dirian ? basta de nacionalismo y adoctrinamiento en las escuelas: