Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2012. 11:57h.

Ernest Maragall s'arrenglera amb ICV contra Eurovegas

Ramoneda retreu al PSC que no rebutgi frontalment el projecte

Ernest Maragall s'arrenglera amb ICV contra Eurovegas

Imatge de l'acte

El diputat del PSC al Parlament i exconseller d'Educació Ernest Maragall ha participat en unes jornades organitzades pels ecosocialistes en contra d'Eurovegas. L'exconseller ha compartit taula de debat amb el diputat ecosocialista al Parlament, Jaume Bosch, l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor (ICV), el filòsof Josep Ramoneda i l'experta en lluita contra les toxicomanies Marta Torrens.

En la seva intervenció, Ramoneda ha assegurat que li costa entendre per què "altres partits d'esquerra" no rebutgen amb vehemència el projecte, i ha advertit al Govern que no és compatible Eurovegas amb l'aposta pel model de Massachusetts.

El líder d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Herrera, i el portaveu adjunt, Jordi Miralles, han carregat contra la iniciativa del magnat hoteler Sheldon Adelson, i han titllat de "burla democràtica" que el Govern es negui a sotmetre el projecte a votació al Parlament. "Serà Adelson qui decidirà el futur de Catalunya i no el Parlament. Això no és sobiranisme, sinó cedir als poderosos la sobirania del país", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Mur de la Vergonya, punt quilomètric 669, 22/07/2012 - 17:46

És que de fet amb EuroVegas només hi són, (a banda dels CiUnistes del PPciu com la israelita la Rahola, Pedro J. Ramírez i Jiménez Losantos), el Likud, Netanyahu i l'Ariel Sharon... tots els demés hi estem en contra.

#8 itxaso, Matadepera, 22/07/2012 - 16:28

Joan, de quins llocs de feina parles? No crec que t'agradi que els teus fills treballin en segons quins ambients per un sou de merda...i això si és que hi troben feina, ja que et recordo que el teu "Salvador Adelson" ha posat com a condició modificar segons quines lleis d'estrangeria...per què serà.

#7 Joan, Mataró, 21/07/2012 - 22:23

Existeix llibertat de culte vostès de l'esquerra-juràsica podeu anar a les vostres esglésies i resar com tampoc es qüestiona el vostra estil de vida, però la resta tenim tot el dret a decidir per un altre culte, valors i temples.
d'això és tracta, uns al cccb i els altres a veure en sinatra

#7.1 pep, barcelona, 22/07/2012 - 12:34

No es pot ser més burro, a veure si fas servir una mica més el cervell.

#6 jajajjajajaaaa, Barceloan, 21/07/2012 - 19:52

frontalment........que no llegeix ? que hi hagi algun alcalde desinformat, no vol dir que le partit no estigui en contra

#5 tania, mataro, 21/07/2012 - 15:52

La prostitució la porta la gana, el fastig, l'ambició de diners,... Quan no pota menjar sovint caus en Prostitució, drogues, alcoholisme, màfies, etc.
Recordeu el naixement de la màfia a Sicília? Va ser per anar contra els rics, els gatopardi. Vaja la màfia va iniciar-se com a mov. d'esquerres.