Publicitat
Societat · 10 d'Agost de 2018. 19:24h.

Error dels Mossos amb l'imam de Ripoll

Ara admeten que tenia antecedents policials

Error dels Mossos amb l'imam de Ripoll

Abdelbaki Es Satty

Els Mossos d'Esquadra asseguren ara que sí que tenien coneixement de la detenció per tràfic de drogues de l'imam de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, l'octubre de 2010 i per la qual va passar quatre anys a la presó de Castelló, segons avancen aquest divendres els diaris Ara i El Periódico de Catalunya.

La Policia de la Generalitat atribueix a un “error” a l'hora de fer la cerca o escriure la informació el fet que en l'informe policial remès a l'Audiència Nacional el 21 d'octubre -quatre dies després dels atemptats de Barcelona i Cambrils- afirmessin sobre el Es Satty “sense registre de detencions per cap cos policial”.

Fonts dels Mossos d'Esquadra indiquen que l'error de l'informe seria conseqüència de la voràgine que es va viure aquells dies, segons informen ambdós rotatius. En tot cas, afegeixen que el jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu va ser informat verbalment sobre els antecedents de l'imam de Ripoll.

Des de la Policia de la Generalitat, també es recorda que el llavors major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, va matissar en roda de premsa que allò que no constava a la basa de dades policials eren “antecedents per terrorisme”.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Maria Padilla , Catetonia, 10/08/2018 - 20:25

Em sento indefensa amb aquesta policia vilment polititzada.Que dissolguin Mossos d'Esquadra, ja!

#2.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/08/2018 - 21:10

Maria, si no los disolvieron tras el golpe, dudo mucho que lo hagan ahora. Pero quédate tranquila, que son la única policía de Europa condecorada por no haber podido evitar un atentado con muertos de por medio. La Cataluña de la republiqueta is different.

#1 Albert, BCN, 10/08/2018 - 20:18

Lo que el odio, la estupidez y el supremacismo puede hacer en un ser humano no tiene limites.