Publicitat
Societat · 20 de Febrer de 2013. 17:27h.

"És lògic que el CNI vingui a Catalunya"

El detectiu Josep Maria Oliver troba "normal" l'augment d'espies pel procés sobiranista

El detectiu privat Josep Maria Oliver, de Detectius Oliver, amb més de 35 anys de professió, ha lamentat en una entrevista a e-notícies que l'afer dels espies de Método 3 "ha fet força mal" en un sector on "la majoria és gent honrada". "De vegades, la nostra vida corre perill", ha reivindicat.

En referència a un augment de la presència del CNI a Catalunya, Oliver ha assenyalat que "si pensem que en el País Basc, on hi havien molts agents destinats, la situació s'ha tranquil·litzat molt és lògic que no vagin a Extremadura o a Madrid. Catalunya està en un procés on no seria estrany que hi haguessin més agents".

"Si jo fos el director del CNI enviaria els agents a un lloc calent", ha explicat, a més de remarcar que "el procés sobiranista sigui un procés legal és una opinió, però no està en la línia constitucional". "Es normal i de tota lògica que vulguin mirar el que passa aquí", ha indicat.

El detectiu ha reconegut en aquest sentit que "no és normal el que està passant. Si hi ha un procés sobiranista, i és un procés obert, els catalans ens mereixem respirar una mica més". "Si hi ha un procés sobiranista, on és el problema?", ha preguntat.

Oliver ha recordat les acusacions a Artur Mas o Oriol Pujol com alguns dels casos que poden haver estat impulsats pel CNI. "Si això ja portava temps, per què surt ara? Això va passar fa dos anys", ha sentenciat.

Oliver, al seu despatx, durant l'entrevista
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 pelaez, barna, 21/02/2013 - 17:40

Cuenta atras para la indepe.:
Queda un año....,un mes...,una semana....,un dia..., una hora....,un minuto...,un segundo..., una decima,...una centes.,una milesima...,una.......en fin, el cuento de nunca acabar.

#13 Rafa, Barcelona, 21/02/2013 - 16:06

Jo el CNI no el veig enlloc. De debò sou els indepes tan egocèntrics k us penseu k a Madrid els importeu gaire. El CNI té més feina amb el terrorisme islàmic i té gent a Mali, Marroc i demés. Estem d'una paranoia brutal, des del avions supersònics aquells inexistents fins ara al CNI... mare meva...

#12 independència, bcn, 20/02/2013 - 23:35

Simplificant, que estan cagats de por (i amb raó)

#11 Roger, L'H, 20/02/2013 - 23:23

Normal? desgraciadamente si. Etico? Democratico?...

#10 BEJOTA, bcn, 20/02/2013 - 20:35

FORA MAS:El compte enrere de la liquidació política d'Artur Mas ha començat, així com el de la fi de la política d'enfrontament permanent amb el govern central, em diuen separadament dos membres de la Comissió Executiva de la Federació de CiU .

#10.1 Barsenas, Botswana, 20/02/2013 - 23:34

El que ha començat, i ja fa temps, és el compte enrere per la independència de Catalunya. 74 (o 87) a 48 al parlament i les enquestes 57% a favor de la indepe per 35% en contra. Endavant, que això ja no ho atura ningú!!!