Publicitat
Societat · 31 d'Octubre de 2009. 19:30h.

"És meravellós veure'ls emmanillats"

El president de Cantàbria diu que les imatges "m'han fet molta il·lusió" per la "vergonya dels seus familiars"

"És meravellós veure'ls emmanillats"

Alavedra, emmanillat

El president de Cantàbria, Miguel Àngel Revilla, ha afirmat que li han fet "molta il·lusió" les imatges dels detinguts entrant a l'Audiència Nacional emmanillats perquè demostra que "qui la fa la paga".

En aquest sentit, ha assegurat que "hi ha uns jutges que van ara a per tot aquell que fiqui la mà en el calaix" i ha apuntat que li sembla "edificant i meravellós que els treguin amb les manilles i que els veiem".

"Jo crec que cal treure'ls i fins i tot exposar-los una estona perquè vegin que han de sotmetre's com mínim, apart dels anys que els puguin ficar a la presó, al judici dels ciutadans, a la vergonya dels seus conciutadans i dels seus familiars", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Lycaon, Barcelona, 05/11/2009 - 10:58

Doncs jo no recordo que mai sortissin emmanillats ni en Mario Conde, ni els Albertos, ni en Gil y Gil, ni enVera, ni en Barrionuevo, ni en Mariano Rubio...Podrits ecspanyols!

#40 Jordimon, vilanova i la geltru, 02/11/2009 - 08:04

Aquests senyors nomes son imputats. Encara no han estat comdenats. Tenen dret a que s'els mantingui la dignitat. La gent confon justicia amb venjança. I tant es que siguin politics d'un o altre signe o delinquents comuns. El dret hi es igualment.

#39 Joan Manuel, Barcelona, 02/11/2009 - 07:01

La policía hizo su trabajo. Ese vehículo no puede acceder al interior, y por eso se vio a los chorizos.
Si hubieran prohibido a los periodistas estar ahí y filmar, entonces la guerra de los críticos hubiera sido otra.
Enhorabuena por las imagenes.

#38 Anna A., De ben segur que no seria groga!, 02/11/2009 - 01:54

Llàstima que no cregui en la existència de l'anima, perquè sinó, em preguntaria pel color de la del "H. Simpson" de més avall.
Potser si que s'assembla a l'entranyable Homer, però amb una diferència fonamental:
El de la tele no és un miserable.

#37 Homer Simpson, Philadelphia, 01/11/2009 - 19:44

Això és com les campanyes antitabac; per a que no fumem ens mostraran imatges dels efectes del tabac sobre la salut. Doncs aquí teniu els efectes de robar al Poble sobre la imatge pública d'aquests xoriços. A mí em sembla exemplaritzant. Estic d'acord