Publicitat
Societat · 27 de Febrer de 2021. 09:31h.

Es normalitza tallar l'autopista a Catalunya

Quart tall a Girona després dels de l'Ampolla, Pertús i Salt

Es normalitza tallar l'autopista a Catalunya

Manifestants a l'autopista (La Forja - Jovent revolucionari)

Una seixantena de persones han tallat aquest dissabte l'autopista AP-7 a l'altura de Girona Oest per protestar contra l'empresonament del raper Pablo Hasel i demanar la "fi de la repressió". Els participants en el tall també asseguren que "mentre hi hagi presos, repressió i no se'ns reconegui el dret a l'autodeterminació" no pararan i han reclamat "passar a l'ofensiva".

El tall a l'AP-7 d'aquest dissabte és el quart tall que es produeix en aquesta via en els darrers anys. Els CDR van tallar la via a l'altura de l'Ampolla el 18 d'octubre de 2019 coincidint amb les protestes per la sentència del procés. Tsunami Democràtic també va organitzar un tall a la via a l'altura del Pertús (França) l'11 de novembre de 2019 i un dia després a Salt (Girona), després que la Gendarmeria francesa els desallotgés.

Els joves, convocats per l'organització de l'esquerra independentista La Forja i el Sindicat d'Estudiants del Països Catalans, han creuat el peatge i han entrat a la carretera cap a dos quarts de vuit del matí per ocupar la calçada. Seguidament han posat branques a la calçada per preparar una barricada.

Les organitzacions han anunciat el tall per les xarxes socials i han animat a la gent que s'hi sumi. A hores d'ara la circulació està tallada i els Mossos d'Esquadra desvien els vehicles.

91145-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Sergi Sergio, Barcelona, 28/02/2021 - 12:31

50 niñatos mimados y consentidos deciden cortan una autopista y joder el dia a cientos de ciudadanos porque solo ellos tienen derechos, los demas solo tenemos obligaciones, el dia que empiecen a multar a sus papas se acabara el tema pero para que ocurra esto habra que acudir a la Justicia porque el Desgovern de la Degeneralitat no hara nada.

#31 Marti, Palafrugell, 27/02/2021 - 20:06

El milhomes David Rigola...
- papa, mama... m'eu vist a la tele? i als diaris? ..... li heu ensenyat a l'avia i a les tietes...?
- sí, nen, si; i tamb'e a Vanessa, que ja sabem que vas per ella, murri... No hagafis fred i vina a dinar, que avui tenim fideus a la cassola.

#30 gurguri , barcelona, 27/02/2021 - 18:57

Los co rtes de autopistas, los de hace mas de 1 año en la Meridiana, que muchas veces no llegan a las 60 personas, humillan a los Mossos.La explicación sencilla como dice el sabio Coscubiela, aquí manda la extrema derecha catalana

#29 gurguri, Barcelona , 27/02/2021 - 18:16

No olviden que la extrema derecha catalana está dentro de varios partidos independentistas

#28 manu21, DIJON FRANCE, 27/02/2021 - 17:35

Los más lobotomizados por este sistema del fascismo catalán son los ( Garcia, Fernandez, Martinez,Gonzalez ,Perez,Gomez,Hernandez,Gimenez ) todos ESPAGNOL de MADRE Y PADRE que llegaron a Cataluña,y los niños ayuda a este régimen fascista catalán y siguen siendo tratados como charnegos por los catalanes puros que los utilizan como marioneta