Publicitat
Societat · 26 de Març de 2020. 15:56h.

"És veritat que encara hi havia tres plantes tancades a Bellvitge per les retallades?"

La consellera Vergés no contesta

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha contestat a una pregunta d'e-notícies sobre si "és veritat que encara hi ha tres plantes tancades a Bellvitge per les retallades" malgrat la manca d'equipaments sanitaris a Catalunya a causa de l'epidèmia del coronavirus.

Vergés ha dit que "tots els centres han posat en marxa els seus plans de contingències. Tots els centres estan ampliant les capacitats, fins a doblar-les". "Per tant, no. Tot el que està disponible, tant públic com privat, està a disposició de la mateixa xarxa de salut sota coordinació del Servei Català de la Salut", ha afegit.

Finalment, la consellera d'Esquerra ha exposat que "aquest augment d'Unitats de Cures Intensives no seria possible com tampoc ho seria el d'altres àmbits d'hospitalització necessaris".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Toni, Tabarnia, 27/03/2020 - 12:46

Se quejan de que les han quitado las competencias y en la rueda de prensa dice que la consellera que toda la red pública y privada de sanidad está bajo la coordinación del Departament de Salut. Dejarán de inventarse agravios y de ser victimistas algún día esta gente?

#17 Neferu, Barcelona, 27/03/2020 - 12:01

¿ Qué va a decir la tonta e inepta, y para colmo indepen. consellera , sino salirse por la tangente?.

#16 Pere Calvet, Vilanova i la geltru, 27/03/2020 - 00:45

Esto del confinamiento es lo que tiene te aburres y piensas. El otro día pensaba en aquel momento cumbre, cuando sacaron aquel espantajo bailando no sé todavía qué el día de la presentación del Consell de la República de los 8 segundos ¿cuántas mascarillas se podrían comprar con lo que cobro la pájara esa?

#15 Yo, Tres Cantos, 26/03/2020 - 21:25

Rius, a la que haces una de tus preguntas esta inepta se pone a bizquear

#14 rosa, Barcelona, 26/03/2020 - 19:33

A molts hospitals públiccs hi han plantes tancades gràcies al Sr. Mas de CDC, JxC, pdcat i......no sé que més es diuen. Van destrçar la sanitat catalana. El conseller Sr. Boi Ruiz nombrat pel President per fer les retallades (és de la privada). Van fer més retallades que en Rajoy.