Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2012. 10:27h.

Esade aparta un exsoci d'Urdangarin

Després de la querella de quatre municipis contra el col·laborador per presumpta malversació

Esade aparta un exsoci d'Urdangarin

Imatge de la façana de la seu d'Esade

L'escola de negocis Esade ha apartat com a professor col·laborador Francisco Delgado, després que aquest hagi estat denunciat pels ajuntaments de Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall- que formen la mancomunitat de la Vall del Tenes- per, presumptament, apropiar-se fraudulentament de més de mig milió d'euros quan era el seu gerent.

Segons informa El País tot citant fonts del centre, l'escola ha decidit apartar tot esperant que es dilucidin els càrrecs dels quals se l'acusa. Delgado feia classes ocasionalment a Esade i l'última vegada que ho va fer va ser al 2010, quan hi va impartir set hores.

Delgado va ser soci del duc de Palma, Iñaki Urdangarin -imputat en un presumpte cas de corrupció quan dirigia l'institut Nóos-, en quatre empreses. Com a mínim dues d'aquestes, Odontomad i Dentiform, apareixen en la denúncia de la mancomunitat.

Delgado, presumptament, va desviar diners a les companyies quan ja n'era el seu administrador únic. Les empreses, però, segueixen compartint seu social amb l'institut Nóos -al número 224 del carrer de Balmes de Barcelona-.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Barcelona, 15/02/2012 - 18:22

Esade, tranqui, perquè jo, si fos tu, o l'Urdanga, o qualsevol dels vostres innumerables "socis" contractaria el mateix advocat que Pujol, Millet, Alavedra i Prenafeta.

#2 Gordon Gekko, Wall Street., 15/02/2012 - 13:40

La codicia, a falta de una palabra mejor, es buena; es necesaria y funciona. La codicia clarifica y capta la esencia del espíritu de evolución. La codicia en todas sus formas: la codicia de vivir, de saber, de amor, de dinero; es lo que ha marcado la vida de la humanidad.."

Filosofia ESADE.

#1 pep, Barcelona, 15/02/2012 - 12:27

ESADE= Escola Superior d'Aiquil.lació i Destrucció d'Empreses. Si vols carregar-te qualsevol empresa fitxa un d'ESADE i el resultat està garantit.

#1.1 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 14:25

L'important és la bossa, vull dir la borsa. Bé, no ho sé, ja no me'n recordo. Em quedaré amb les dues per si de cas.