Publicitat
Societat · 26 de Gener de 2022. 09:57h.

Escarni musulmà a un alcalde socialista per denegar una mesquita

Josep Monràs denuncia "assetjament personal i coaccions" a Mollet

Escarni musulmà a un alcalde socialista per denegar una mesquita

Josep Monràs, el tercer de la foto, durant una reunió al PSC en una foto d'arxiu

L'alcalde socialista de Mollet del Vallès (Barcelona), Josep Monràs, ha denunciat "assetjament personal i coaccions" cap a ell i la seva família per part de la Comunitat Islàmica Al Huda i de l'associació cultural Al Huda per la gestió que ha fet l'Ajuntament sobre un centre de culte musulmà, segons ha informat La Vanguardia.

Des del 21 de desembre més d'un centenar de creients musulmans s'han reunit per resar i per protestar, fins a sis vegades, contra la darrera denegació de la llicència d'obertura del local que l'entitat té precintat. Es tracta d'un "conflicte enquistat des de fa gairebé una dècada, després de la denegació de diversos permisos d'obertura de la mesquita", assegura el diari.

Monràs ha explicat que el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, "no ha tingut la dignitat institucional de donar-me resposta" a la petició que va fer personalment perquè paralitzi els 'escraches'.

"No estic en contra de la protesta, però no davant de la meva dona, els meus fills i els veïns, cosa que crea una tensió innecessària, que no ajuda a resoldre el conflicte. S'han de manifestar davant de l'Ajuntament", ha aclarit l'alcalde de Mollet del Vallès.

Segons recull el diari, el president de l'associació Al Huda, Ahmed Balghouch, assegura que "la comunitat musulmana ha patit vuit anys d'opressió administrativa en silenci" i, per això, ha decidit "sortir al carrer per denunciar la injustícia provocada per l'alcalde".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#32 JOSEP , NO NECESITAN UNA MESQUITA , 27/01/2022 - 07:52

Recordeu la Campanya fete per Partits Politics D´Esquerres CASA MEVA ,ES CASA TEVA .Que al final la unica casa que ban tenir els Immigrants ,ban SER NAUS ABANDONADES .Que por cierto en algunos i ban morir alguns per estar en malas condicions .Aqui es demostra LO FALSOS I HIPOCRITAS Que son Socialistes y resta de Partits Politics D´Esquerres

#31 Josep, Olot, 27/01/2022 - 01:25

Aixo no pot acabar be. Aquests babaus de politics que tenim i que no serveixen per res haurien de saber-ho.

#30 Sergi , Bcm, 26/01/2022 - 20:57

Ya sabes lo que sienten los vecinos de la meridiana.

#29 Aladroque, Mastia, 26/01/2022 - 20:10

Els nous catalans.

#28 Fran, Calonge, 26/01/2022 - 19:52

Vete a un pais Musulman y ejerce tu derecho de manifestación y libertad de expresion solicitando una iglesia catolica. Seguro que la construyen