Publicitat
Societat · 18 d'Abril de 2013. 22:55h.

Escarni per la llengua davant el PPC de Cambrils

La CUP i Arran denuncien la "imposició del castellà" a l'escola

Escarni per la llengua davant el PPC de Cambrils

Una imatge de la protesta

Al voltant d’una trentena de persones s’han manifestat davant la seu del PP de Cambrils en protesta per la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga a escolaritzar en castellà els nens que ho demanin. La concentració ha estat convocada per la CUP i Arran Cambrils i ha transcorregut sense incidents.

Els convocants han comminat la ciutadania a “desobeir” la sentència i han carregat contra els successius governs de PP i PSOE per les seves reformes educatives. Francesc Bermúdez, de la CUP de Cambrils, ha fet una valoració “molt positiva” de l’acte i ha apuntat que la protesta s’ha fet contra el PP per ser el partit que governa a l’Estat en aquests moments, però que també es podria fer “contra CiU”, per les seves polítiques educatives.

Tot i la presència de la policia local, els concentrats han actuat amb força permissivitat, i han tallat en part la circulació del carrer, a més d'enganxar amb cola diversos papers a la façana de la seu del PP.

Els convocants també han aprofitat l’acte per fer una crida al conjunt de la societat per organitzar-se en defensa de l’educació pública i per assenyalar en tot moment els responsables de la sentència del TSJC.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Terraxa, Terrassa, 20/04/2013 - 00:57

El que vulgueu, però sis plau, més matemàtiques, més idiomes, més coneixements, i menys tallers, músiques i parides.
De debó, com a pare, ho dic de debò.
I no només pel que passa a la pública, a la concertada també per què els plans d'estudi són penosos.
penseu en els nens.

#11 valeroribas, Manresa, 19/04/2013 - 20:14

Lo mejor es que nos vayamos preparando para otra guerra civil.

#11.1 Gerard, Barna, 21/04/2013 - 02:25

Em pregunto pq es permet que aquest individu vagi fent apologia de la guerra i el cop d'estat en diverses notícies mentre es censuren altres comentaris molt menys nocius únicament per discrepar de la dreta cavernícola. Valeroribas: Búscate un buen árbol y date de cabeza contra él hasta q ganes.

#10 jordi, barcelona, 19/04/2013 - 15:02

Senyor amb dos collons/ ovaris prou de ficar l'altra galta.; US esteu guanyat el meu vot, ara calan collons, uns jugant ala puta i la ramonrta CIU,i ERC fen teatre

#9 happy, esplugues, 19/04/2013 - 13:55

la unica imposicion es la del catalan como lengua unica. No hay ataque al catalan en pretender q el español sea conjuntamente con el catalan lengua vehicular en la enseñanza. Mejora el aprendizaje de lo q se enseña y de ambas lenguas. Y sobre todo, responde a realidad catalana.

#8 Juas, juas, 19/04/2013 - 13:06

Inmersionar a los niños en una lengua que no sea la materna, es muy positivo para su evolución intelectual... Siempre y cuando el niño no tenga como lengua materna el catalán, claro.