Publicitat

Joves de l'entitat creen una altra plataforma

Escissió a SCC

Un grup de joves, alguns d'ells provinents de Societat Civil Catalana (SCC), han creat la plataforma S'ha acabat. Els impulsors es defineixen com "joves per la defensa de la Constitució" i consideren que "la qualitat democràtica a Catalunya s'ha deteriorat en els últims anys de procés secessionista". "Ha estat un desastre social i econòmic i per a Catalunya", afegeixen.

El president de la plataforma Josep Lago anunciat que "nosaltres impulsarem un activisme gran als carrers, que permeti a tota els no independentistes sentir-se units". Lago, que va ser coordinador dels joves a SCC, considera que "en un moment donat la línia estratègica de SCC va deixar de ser la que creiem més adequada i vam decidir crear aquest projecte".

El dilluns dia 8 d'octubre han convocat una concentració a plaça Sant Jaume per reivindicar que "els carrers són de tots". La vicepresidenta de la plataforma Júlia Moreno ha dit que "no permetrem que una part de la societat intenti apoderar-se d'elles, no permeten que els nacionalistes ho facin".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Tro, Balaguer , 05/10/2018 - 07:55

Si ja comenceu mentint i repetint les mateixes paraules que els grans digueu-me que aporteu de nou?Per exemple lo del desastre economic direu lo mateix de sempre,les empreses que han marxat de Catalunya?
Desastre social,es que hi ha families que no es parlent per culpa del proces?
Aixo amics ja ho fa l'Arrimadas cada dia a tota hora ...

#7 Purria de Tabarnia, Bcn, 04/10/2018 - 19:26

Escision Monger

#6 Alejandro1º, Barcelona, 04/10/2018 - 13:16

¡¡Animo, valientes, tenéis mi apoyo pacífico , sin miedo, sin complejos y sin retrocesos!! ¡¡Adelante!

#5 M, Sabadell, 04/10/2018 - 12:22

Es muy normal y sano, democraticamente, que no exista el pensamiento único, y que cada cual se exprese como mejor piense, esto significa que las calles no son de nadie y que hay que repartirlas entre todas las opciones.
Solo los dictadores se creen que las calles son solo suyas.

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 04/10/2018 - 12:19

No me parece mal. Societat Civil Catalana actúa poco y tarde. Algo de sangre nueva y proyectos más activos no irán mal.
Mientras remen en la misma dirección, contra la hipocresía nacionalista.