Publicitat
Societat · 21 de Juny de 2012. 21:10h.

"Espanya ens odia perquè som catalans"

L'actor Toni Albà afirma que "sóc català, però n'estic fins als nassos d''estar' espanyol"

Toni Albà ha reclamat un Estat català en un acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona. Després d'iniciar el seu parlament recitant el monòleg de Hamlet de William Shakespeare, el còmic ha assenyalat que "sóc català, però n'estic fins als nassos, fart d'estar espanyol".

L'actor s'ha fet diverses preguntes en veu alta per arribar a la conclusió que "Espanya ens odia perquè som catalans". "Mireu la caverna mediàtica de Madrid, és un exercici que faig sovint, llegeixes els tuits, els retuits, és impressionant, ens odien, pel fet de ser catalans, i pel fet de dir no som espanyols". També ha matisat que "no ens odia tothom".

Albà ha assenyalat que "nosaltres hem de marcar la ruta als partits i l'ANC està per marcar la ruta, ens seguiu o no ens seguiu? Què va passar el 10-J? El lema era Volem l'estatut i va ser in-inde-independència i anaven entrant (els polítics) com si entressin en un fangar".

També ha remarcat que "ara és l'hora" per aconseguir un Estat català, després d'explicar una anècdota amb l'expresident Jordi Pujol a Lleida fa tres anys. "Li vaig preguntar, com va tot? i em fa així, 'tot?, com tot?, malament, tot va malament' mentre reia. Lliçó, ara tot va malament. Ara és l'hora", ha reblat, abans d'acabar amb un "visca Catalunya lliure" i un advertiment: "no vull pagar, no pagaré i continuo sense pagar", en referència als peatges.

L'acte s'ha realitzat a la plaça de Letamendi de Barcelona, al costat de la delegació d'Hisenda de Barcelona. L'ANC l'ha convocat sota el lema: "Per la independència i la hisenda pròpia".

Toni Albà, durant el seu parlament
Publicitat
Publicitat

108 Comentaris

Publicitat
#63 UNO DE LA ROJA.BCN, barcelona., 23/06/2012 - 21:13

GOLLLLLLLLLLLLL,GOLAZO DE XAVI ALONSO.

#62 BEJOTA, BARCELONA, 23/06/2012 - 20:52

De eso nada.Por faltones , desleales al Estado y chantajistas.

#61 Pijoaparte, El Carmel, 23/06/2012 - 20:45

Por dios!! Que alguien ayude a este pobre hombre!! Hace falta estar muy mal para decir una idiotez que más que un pensamiento es un eructo o un rebuzno. A escoger.

#60 Cartanya, bcn, 23/06/2012 - 18:56

Toni: quan de xar. . . . . de ?castellanufo?, as aconseguit que et llegeixi, si segueixes així, tancaran les llibreries de les casernes i donaran per bones les hores de lectura dels teus mítings que es publiquin. Salud company.

#59 Juanc, Barcelona, 23/06/2012 - 18:30

Yo solo añoro el espacio de respeto y de libertad que era la Cataluña de los 70. Lo actual es un bodrio de CATetez y de provincianismo basado en la mentira , el insulto y el desprecio. Con fundamentos endogámicos , involucionistas y racistas. Los Catalanets barretina rosca chapa sois la purria Españ