Publicitat
Societat · 26 d'Agost de 2008. 20:38h.

Espanya exporta el 'botellón'

'Le Monde' infoma que la moda de beure al carrer arriba a Suïssa

Espanya exporta el 'botellón'

Imatge d'ampolles en un parc

El 'botellón' ha traspassat les fronteres espanyoles. Le Monde informa en la seva edició d'aquest dimarts que "Les bottelones, beuveries publiques entre jeunes, inquiètent la Suisse". El diari francès, el de més prestigi a París, es pregunta en una crònica del seu corresponsal que "cal prohibir o tolerar els botellones?". El periodista explica que es un fenómen que va començar a Espanya als anys 90 i que, aquest estiu, "ha fet irrupció en les principals ciutats suïsses". "Un botellón -literalment gran botella en espanyol- es una trobada espontània de centenars o millars de joves en un lloc públic amb un consum no moderat d'alcohol". El periodista explica que divendres passat, al parc Bastions de Ginebra, va acollir el segon botellón amb uns 400 joves.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Torero, Matadero, 29/08/2008 - 19:23

matar toros, flamenco, botellón-fieston, subdesenvolupament general, i castañoles, paela y ¡olé!

Orgullo español

¡Viva España!

#14 betes i fils, rubi, 28/08/2008 - 15:58

...quin ha marcado?. resposta, ne comprand pas, ne parle pas espangol. perplexe, dons a que ve la bandera aquesta?,,,, son tristos en el fons. Acte seguit hem pasa el movil amb el pare, inmigrant, tot desconsolat hem diu, "no sabe usted como me duele ami

#13 betes i fils, rubi, 28/08/2008 - 15:56

al juny vaig visitar suissa, eurocopa, moltes estanqueres al carrer sorprenent, pero era aixi. l'enemistat dels francofons a suissa vers els germanofis (que son majoria)es manifesta. Guanya espanya, un grup jove, amb banderes, els hi pregunto, ¿quien ha.

#12 Martín Martínez Mart, Barcelona, 28/08/2008 - 10:02

Si els preus baixen, exportarà més coses!.

#11 flor de maig, Ginebra, 27/08/2008 - 17:21

Els espanyols no han exportat el botellón, s'exporten ells mateixos. A Ginebra són espanyols qui ho organitzen i qui assisteix. Treballo allí i els que ho fan són immigrants i fills d'immigranst espanyols. I la ciutat plena d'estanqueres, angúnia!