Societat · 5 de Juliol de 2017. 22:45h.

Espanyolistes retreuen a un guia turístic que vagi amb l'estelada

Una manifestació convocada per la unitat d'Espanya aplega només una quarantena de persones

Un grups d’uns quaranta espanyolistes, que s'han concentrat aquesta tarda a la plaça de Sant Jaume, han retret a un guia turístic que portés una estelada. Els manifestants li han etzibat "prou de manipulació, aquesta bandera no".  El guia s’ha girat cap a les persones concentrades i els ha preguntat "vostès són policia?".

Els manifestants s’han concentrat "contra el cop separatista i per la unitat d'Espanya". Durant l’acte s'han exhibit banderes espanyoles, senyeres, banderes d'Extremadura, de la Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia i País Basc. També duien cartells on es podia llegir “Espanya ens uneix”.

"No ens enganyen, Catalunya és Espanya", "Espanya unida mai serà vençuda", "Sí, sí Espanya està aquí", han cridat. El portaveu dels manifestants, Manel Parra, ha reclamat la dimissió del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. "Ets un mal president, governes per la minoria, quatre arreplegats que volen decidir, ets un president irresponsable, plega", li ha dit.

Parra també ha afirmat que Puigdemont està destruint "el que tant ha costat de construir, amb nocturnitat, il·legalment, irresponsablement". L'acte ha finalitzat amb l'himne d'Espanya.

Els manifestants i el guia turístic

Imatge de la concentració

31 Comentaris

Publicitat
#18 pelaez, Barna.Spain, 06/07/2017 - 16:35

Historicamente siempre ha sido asi,los españoles, en situacion de minoria,siempre han sabido dar la cara y salir victoriosos.

#17 XMB, Barcelona, 06/07/2017 - 14:28

Un poco de história: La estelada es la bandera del odio, inventada por Vicenç Albert Ballester que firmaba sus artículos con el pseudónomo VICIME “Visca la Independència de Catalaunya i Mori Espanya“. También era la bandera de Terra Lliure, grupo terrorista y varios de cuyos ex miembros están hoy en la política, en la ANC, ERC, sindicatos, e

#16 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 06/07/2017 - 14:24

Espanyolisme és feixisme. Els catalans en la nostra nació portem la nostra bandera, estelada o no, i no hem de donar explicacions a ningú. I menys als ocupants.

#15 Telamarinera, Vilanova, 06/07/2017 - 11:54

En el monasterio de Poblet, la guía enseña la tumba de Alfonso I !!!! Ignorante? No. Mentirosa. Es Alfonso II, hijo de la reina Petronila y el conde de Barcelona.
En Montserrat, plac donde se escribe "corona cataloaragonesa", inexistente. Si quiere evitar el nombre correcto, que escriban "aragonesacatalananavalencianamallorquina"....

#14 Legionario español, Ciudad Badia, 06/07/2017 - 11:40

Que bien lo pasemos y como lo petemos