Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2012. 15:35h.

"Esperanza Aguirre es una tía con dos narices"

Madrilenys donen suport a la seva presidenta i demanen "repetir l'himne fins que l'apreciïn"

Diversos ciutadans madrilenys consultats per e-notícies han donat suport a la presidenta Esperanza Aguirre, que s'ha mostrat partidària de suspendre la final de la Copa del Rei en cas que l'himne espanyol fos xiulat. Aguirre, a més, creu que de donar-se aquesta situació la final s'hauria de jugar "a porta tancada en un altre lloc".

Les reaccions dels madrilenys a les paraules de la seva presidenta es divideixen entre els qui li donen suport sense fissures, els qui veuen un problema logístic a la seva proposta i algun que troba la mesura "un xic radical". En el que sí que hi ha unanimitat és a criticar l'actitud dels aficionats catalans i bascos que tinguin intenció de xiular l'himne.

D'aquesta manera, consideren "una vergonya" escridassar l'himne i demanen "respecte i reconeixement al Rei". "El que diu Esperanza Aguirre té sentit. Potser és complicat treure 50.000 persones al carrer. Però repetir l'himne fins que la gent l'apreciï i deixi de xiular podria ser una solució", indiquen.

A un altre dels enquestats li provoca hilaritat la possibilitat que Catalunya tingui selecció pròpia en un futur. "Dels catalans ja me n'espero qualsevol cosa. Em sembla fatal, són a Espanya i han de ser de la selecció espanyola", exigeix. També recomana a aquells futbolistes que no se senten espanyols "no jugar" amb la 'Roja'.

"Els independentistes catalans no tenen raó", assenyala també un tercer ciutadà, que justifica la seva afirmació en raons "històriques". "Si volen, que es faci un campionat intercomunitari, però com a selecció d'un país no té sentit", afegeix.

Finalment, s'elogia que Esperanza Aguirre sigui "una tia amb dos nassos". "Com que és una política les seves declaracions es maximitzen molt més. Aguirre sempre ha opinat bé. La gent només sap dir que és una manera de tapar el cas de Bankia. Però té tota la raó. A França s'ha suspès algun partit en el qual s'ha xiulat La Marsellesa", recorden.

Un dels enquestats, amb Alessandra Martin
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#18 max, palau saverdera, 24/05/2012 - 13:49

Aquests espanyols són la òstia. A una web de la caverna el 94% dels votants diuen que s'hauria de suspendre la final. El millor de tot això és que si en més de preguntar "se tendria que suspender la final de la copa del rey" preguntessin "habría que bombardear cataluña?"la resposta seria igual!!

#17 JJ, BCN, 24/05/2012 - 09:47

Quina rabia els politics !!!!!!!!
Dema despres de la pitada mes que merescuda als impresentables de la casa reial, la gran beneficiada sera l 'esperanza Aguirre, que amb tot aquest soroll, esta pasant de puntetes per sobre de l' escandol de Bankia i dels comptes falsejats de Madrid.

#16 francesc, Badalona, 24/05/2012 - 09:35

És a dir, repetir-lo i repetir-lo fins que ens agradi, oi? És allò de '...con sangre entra'. Aquests espanyols ja es poden posar borbata que són tots un energúmens.

#15 Cornellanenc, Cornellà de Llobregat, 24/05/2012 - 07:44

Espanya és així. I des de l'estranger, no hem de voler canviar-la, cada nació escull com vol ser. Cap problema! Bé, sí un, que fins que ens desempalleguem d'Espanya serem la seva colònia fiscal. Però això només depèn de nosaltres, de voler lliures, o no.

#14 Ramon, Barcelona, 23/05/2012 - 22:44

Sí, sí, dos narises, però solo una tita... tites, tites, la natura és sàvia i sempre fa la feina.