Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2010. 09:25h.

"Espot és un fracassat que col·lecciona actes d'Hisenda"

Un columnista d'ABC considera una "despulla ètica" el president de Catalunya Acció

"Espot és un fracassat que col·lecciona actes d'Hisenda"

Espot, en una imatge d'arxiu

El columnista del diari ABC, José García Domínguez, ha lamentat en un article d'opinió "la nàusea moral que desencadenen en qualsevol consciència decent les doctrines messiàniques, totes, un cop assentades en el poder. Una repugnància que sorgeix no de certificar seva ecumènica vocació lliberticida -que també-, sinó d'aquesta capacitat tan seva per fer aflorar el més abjecte, el més roí, el més menyspreable de la naturalesa humana ".

"I és que el pitjor de Stalin van ser els centenars de petits Stalin que van néixer sota la seva ubiqua ombra a cada racó de l'URSS. El mateix que passa entre nosaltres, encara que a escala liliputiense, amb aquests clons nacional-sociolisgüistas del senyor Josep que, orgullosos de les seves misèries civils, comencen a emergir a la llum ", critica.

En aquest sentit denúncia "minúscules despulles ètics com el tal Santiago Espot, un xivato compulsiu que es vanta d'haver delatat a tres mil conciutadans pel delicte de lesa llengua pròpia en rètols, cartes i pissarrí. Així, a la manera del pare Stalin, el senyor José també ha sabut galvanitzar en auxili de la seva causa a les excrements de la societat catalana ".

"Al cap, el patriota Espot no deixa d'encarnar el molt cutre 'remake' domèstic de la llegendària camarada Nikolaenko, cèlebre flagell de Kíev durant el Terror. Més de vuit mil habitants d'aquesta ciutat acabarien afusellats sota l'acusació de 'espies feixistes' gràcies al incansable afany delator d'aquella dona ", recorda.

"En fi, igual que el patriota Espot, un fracassat que porta lustres col·leccionant actes d'embargament d'Hisenda i la Seguretat Social, també la camarada Nikolaenko jeia molt baix. Heus aquí la prova que Marx es va equivocar: el motor de la història, d'aquestes històries, no és la lluita de classes, sinó el ressentiment social. Don José, un autodidacte intuïtiu com el seu homònim georgià, ho sap bé. Raó de la seva obstinació a que segueixin actius aquests fètids claveguerons, les Oficines de Delació Lingüística ", conclou, a més de preguntar "per quan, president, una estàtua del patriota Espot a cada capital de vegueria, a la manera de les que van omplir Rússia amb el bust de Pavlik Morozov, ja sap, el mític nen que va denunciar i va fer executar els seus pares per 'kulaks'?

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Itsuga, Barcelona, 20/02/2010 - 19:02

José García Dominguez ? I qui cony es aquest Xitxarel-lo? Que ha fet a la seva vida?

#36 El Peludo, Hispania Romana, 16/02/2010 - 13:09

Paco tú puedes decir lo que quieras como si quieres decir misa, el SPOT es un impresentable y una cucaracha, luego discutimos la Ley, la Constitución o lo que quieras. Las opiniones del Caña ese que hay por ahí tienen poco valor siempre va con tonterias

#35 francesc, terrassa, 16/02/2010 - 12:26

Espot fa un acte cívic de catalanitat contra els imperialistes castellans a la nostra terra. No retolen en català "porque estamos en Espana" i Espot els hi diu que s'hi posin fulles que estan a Catalunya. I em sembla molt i molt bé.

#34 cesc, barcelona, 16/02/2010 - 00:43

Em tira molt la defensa del català, però no crec que lo de presentar 3000 denúncies sigui quelcom que fonamenti el catalanisme, el ciutadà policia és un concepte horrorós

#33 Josep, Barcelona (Espot = PARASIT), 16/02/2010 - 00:26

Qui es pensa que es aquest pallasso d'Espot per denunciar a comerciants quan ell es un botiguer fracassat que viu del seu germà; un gandul i un paràsit.

http://corruptonian.blogspot.com/2010/02/espot-piqueras-chivato-parasito-y.html