Publicitat
Societat · 14 d'Octubre de 2009. 12:53h.

Esquerdes al Clot per les obres de l'AVE

El conseller Joaquim Nadal diu que "no es poden menysprear"

Esquerdes al Clot per les obres de l'AVE

El conseller Nadal, amb Marina Geli, en el Palau de la Generalitat

Les obres de l'AVE pel centre de Barcelona han provocat l'aparició de les primeres esquerdes en un edifici situat en la confluència dels carrers Mallorca i Trinxant, en el barri del Clot. en aquest sentit, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha afirmat en una entrevista a Els Matins de TV3 que les esquerdes "no es poden menysprear", encara que ha advertit que no s'han de "magnificar".

"Del que es tracta és d'escoltar el que diuen els sensors i si diuen que les esquerdes són de simple assentament o si afecten estructuralmente a altres coses", ha afegit, a més de reconèixer que la gent "té motius per a estar escaldada", després de les conseqüències que van tenir els treballs del Metro en el barri del Carmel de Barcelona el 2005, quan es va enfonsar un túnel en obres.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fran, Llinars, 15/10/2009 - 01:03

Be,be, be, ja queda menys xq el tristpartit toqui el dos. Veig q els forats es algo predilecte pel govern socialista, primer al Carmel i ara pot ser al Clot,encara q com sempre la culpa sera d´Espanya.

#1 Kropotkin, Vic, 14/10/2009 - 17:56

Pues es raro, porque Montilla es un gran gestor... No acierto a explicarmelo...