Societat · 4 d'Abril de 2022. 11:19h.

Esquerra defensa papers per a tothom

"Per un padró universal i per a tothom"

Esquerra defensa papers per a tothom

Esquerra del Baix Llobregat i l'Hospitalet ha fet una encartellada en defensa del "padró universal i per a tothom". L'acció s'ha dut a terme després que les bases del partit aprovessin el passat 13 de març la ponència política, on la formació es declara "compromesa i solidària amb les persones que no gaudeixen dels mateixos drets de ciutadania reconeguts a la resta de catalanes i catalans, raó per la qual esdevé prioritari superar aquest escenari que atempta contra la cohesió social i nacional".

El text, que recull l'aposta i la proposta estratègica d'Esquerra per als pròxims dos anys, remarca que "d'acord amb la nostra concepció d'"un sol poble", assumim la diversitat resultant de les successives onades d'immigració com un pilar bàsic enriquidor i constitutiu de la nostra realitat social".

"Per això, garantir l'accés universal a l'empadronament, la protecció internacional de les persones perseguides per raó d'ètnia, llengua, orientació sexual, opinió política, creença o qualsevol altra vulneració dels drets humans, així com lluitar pel reconeixement de la ciutadania plena de totes les persones que viuen i treballen a Catalunya, són accions que segueixen principis bàsics dels valors republicans i en conseqüència ineludibles".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 ayquemedá, Vic, 05/04/2022 - 13:18

Un sólo padrón universal :SÍ
Un sólo gobierno universal : NO (que nos quitan los chavos)
Empezad dando ejemplo , ERC , y autodisolved el gobierno regional , que hace de barrera .
Se'ls veu el llautó .

#14 Cau Tv3% , Queralbs, 05/04/2022 - 00:17

Es molt facil el padrón de Soros lo tienen en las generalitats y Open Arms su juguete ya tiene experiencia en el tráfico.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/04/2022 - 19:09

Ramonet!!!! Que en penses d"això.
Ilumínanos con tu sabiduría sobre esta manera de diluir la cultura catalana a cambio de unos supuestos votos. ¿Ya tienes el Corán traducido al catalán? Pues ya tardas.

#12 Yomismo, Sevilla, 04/04/2022 - 18:15

Los catalanes que quieren una inmigración legal y controlada que voten a VOX, los que quieran que sigan entrando delincuentes y gente sin preparación laboral alguna que no puede encontrar trabajo y van a crear problemas que voten a ERC.

#11 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 04/04/2022 - 17:30

¿Tienen competencias para ello? No pidan cosas imposibles, y dejen de obsesionarse con esa tontada de un solo pueblo, nos la sopla, somos ciudadanos de este gran pais y nos basta. Estan los nous catalans para dejarse asimilar por ustedes, los que vienen del Pakistán o el Marroc. Me entra la risa floja.