Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2018. 10:20h.

Esquiven els Mossos

Retiren trenta quilos de llaços grocs i quatre estelades gegants en una nit

Esquiven els Mossos

Les plataformes Segadors del Maresme, Libera Gerona i Sophie Scholls, col·lectius que es defineixen com de "resistència antinacionalista", han retirat símbols sobiranistes aquesta matinada. L'acció s'ha dut a terme després que el director dels Mossos d'Esquadra anunciés que se sancionarien aquest tipus d'actuacions si es generaven "danys al domini públic i alteracions de la seguretat ciutadana".

L'operació batejada com a "Selva Lliure", s'ha realitzat en diferents poblacions de la comarca de la Selva com Caldes de Malavella, i les persones que hi han intervingut ho han fet amb la cara tapada. Les tres plataformes, segons han informat a e-notícies, han retirat un total 30 quilos de llaços grocs, quatre pancartes sobiranistes, quatre estelades, i s'han endut un monòlit de plàstic groc a favor dels "presos polítics".

Aquesta acció arriba dos dies després que e director dels Mossos d'Esquadra, Andreu Martínez, expliqués que a les 14 persones identificades per treure llaços grocs el cap de setmana passat a la Ribera d'Ebre s'enfronten a sancions d'entre "600 i 30.000 euros" perquè han comès "infraccions greus".

"Aquestes sancions s'establiran en aplicació de la llei de seguretat ciutadana, que preveu "sancions administratives" en "tot el que representi generar danys al domini públic i generar alteracions de la seguretat ciutadana".

La secretària d'Estat de Seguretat, Ana Botella, per la seva banda, va anunciar que s'està estudiant la celebració "en dates pròximes" d'una reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya en la qual abordaran la qüestió de les identificacions i multes a qui retiri llaços grocs de la via pública.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#34 Saprissa , Sants , 25/08/2018 - 17:06

Seguim traient llaços...

#33 Montse Quatre, Barcelona, 25/08/2018 - 09:11

Aquests si que son gent que vetllen pel be del pais. Fer una feina que dignifica la qualitat i escombra l'infantilisme fanatitzat d'una colla de vividors que els interessa la divisió per continuar cobrant i vivint de les prebendes. Mantenir la tensió es el seu únic salvavides. Als que han fet la feina es mereixen tot el respecte i agraiment.

#32 Yolanda , Girona , 25/08/2018 - 08:44

Visc a Caldes de malavella. Vull donar les gràcies a aquests grups per netejar el poble. Avui es passejava molt més a gust!! Quan entendrem que l'espai públic hauria de ser de TOTHOM?

#31 Alwix, BCN, 25/08/2018 - 08:37

C's són uns incendiaris, però nosaltres: Tortosa, Tortosa i Tortosa. La seva tàctica és dividir, fer veure que els temes de Renfe, aeroports, infraestructures, dèficit fiscal, no van amb els unionistes, que tot és cuento per tapar la corrupció i que això és un enfrontament ètnic, és a dir, son els lacais de l'estat fent la seva feina bruta.

#29 Yolanda , Girona , 24/08/2018 - 23:42

Sóc de Caldes! Vull donar les gràcies per la neteja! Avui es passejava molt millor pel poble!! Agraida!!