Publicitat
Societat · 26 de Desembre de 2018. 10:39h.

Estat Islàmic amenaça amb uns nadals sagnants

Cartells en castellà amb imatge de la Sagrada Família

Estat Islàmic amenaça amb uns nadals sagnants

Estat Islàmic ha amenaçat de portar a terme atemptats durant aquestes festes. Després de l'alerta d'Estats Units als seus ciutadans pel risc d'atemptats gihadistes a la Rambla de Barcelona durant la temporada nadalenca i la celebració d'any nou, Estat Islàmic ha difós dos cartells en castellà amb imatges de la capital catalana.

En Canals de Telegram afins als gihadistes, circula un cartell amb una imatge de la Sagrada Família de Barcelona tenyida de vermell i amb amenaces en castellà. "Tal com anheles les teves festes, nosaltres estem ansiosos per elles! ¡Però cada un de nosaltres té la nostra pròpia manera d'interpretar els desitjos!", diu el cartell on apareix un terrorista de l'Estat Islàmic.

L'altre mostra un arbre de Nadal amb una bomba, i el lema "Just Terror" en vermell amb l'any nou en el mateix color. "Ja estan els teus dies festius tocant als teus portes i nosaltres també som aquí! I estem a punt de començar-amb tu".

L'agència d’intel·ligència Hyperboloid, d'altra banda, demana extremar la precaució  aquest Sant Esteve i, a banda de la Sagrada Família i les Rambles, demana que s'estigui alerta si se surt de nit per Barcelona, a la Fira dels Reus, a la zona marítima de la capital catalana i a l'aeroport. 

Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#13 Pepe el charnego, BCN, 29/12/2018 - 01:44

Refugees welcome!!

Más votos para VOX ..... Cataluña volverá a ser rica y plena cuando acabemos con los separatistas traidores islamófilos

Desperta ferro!!

Santiago!!

#12 Neferu, Barcelona, 27/12/2018 - 14:29

Estos fanáticos religiosos se han empecinado en hacer saltar por los aires la obra más emblemática del gran artista Gaudí y de Catalunya. ¡¡Malditos sean y, malditos también quienes por falta de un mínimo de inteligencia creen que se integran y los animan a venir

#11 Angel Colom, Conselleria immigracio i assumptes nacionals, 26/12/2018 - 21:50

Almenys aquests immigrants respecten els llacets grocs.

#10 pep, tarragona, 26/12/2018 - 18:06

No és la fira de Reus. és la fira de la gran via. Consulteu el mapa del twit i rectifiqueu la notícia.

#9 luis, barcelona, 26/12/2018 - 16:06

Segun el titular. lo destacado es que estan escritos en castellano.....y eso no es tolerable

#9.1 Tabarnés puro, Barcino, 26/12/2018 - 17:54

Lo remarcable es que ni con los millones que se gastó el Romeva han podido internacionalizar el prusés, ni siquiera entre los islamistas. Hasta para esos colgados Cataluña es España... jajajajaja!!!!

#9.2 Al•là és el més gran, Allah-u-akbar!!, Barqiluna, 27/12/2018 - 08:11

Exacto. Cómo se han atrevido a marginar a la excelsa e incomparable lengua catalana?? Que política lingüística les meta una multa que se les caiga el pelo!! Porque parafraseando a aquel tarado secenaci: "volem amenaces gihadistes i massacres en català!!"