Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2015. 17:00h.

Estat Islàmic prohibeix ara la cria de coloms

Considera que "és una activitat perniciosa que perjudica les musulmanes perquè posa al descobert les seves parts vergonyoses"

Estat Islàmic prohibeix ara la cria de coloms

Una imatge d'arxiu d'Estat Islàmic

Criar coloms a qualsevol part del territori controlat per Estat Islàmic (EI) està terminantment prohibit. Des de la demarcació de govern d'Al-Anbar (Irak), fins a Deir-el-Zor (Síria), tota persona que desobeeixi l'ordre es troba exposada a les penes d'arrest i flagel·lació, a més d'una sanció econòmica.

Així ho indica un document de l'administració islamista datat del febrer de 2015 i fet públic ara per Daily Mail, l'autenticitat del qual el mitjà dóna per segura a partir del seu encapçalament amb el segell d'EI. S'hi prohibeix "la cria de coloms a tots els terrats de les cases" i es commina a "desmuntar-ne les instal·lacions en un termini màxim d'una setmana des de la difusió de l'avís".  

Malgrat que els criadors de coloms han tingut sempre mala consideració social i són vistos sovint com petits estafadors i lladregots, per què tant d'interès a eradicar aquesta pràctica inofensiva i molt corrent a la regió?.

El document publicat per Daily Mail ho aclareix: perquè "és una activitat perniciosa que perjudica les musulmanes, ja que els posa al descobert les seves parts vergonyoses" quan pugen als colomars i els homes estant mirant. "És una pèrdua de temps que molesta els veïns i fa mal a l'islam", rebla el document.

Les informacions indiquen que 15 persones ja han estat arrestades en el que va d'any per culpa d'una activitat que, a criteri dels gihadistes, "impedeix que la gent dediqui el seu temps a pensar en Al·là".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 Borja, Lleida, 19/08/2015 - 09:22

A veure si en breu també prohibeixen respirar i s'acaben aquestes idees tan extremades.

#11 JJ, BCN, 18/08/2015 - 12:48

Aixo supera les pelicules dels Monty Python. Ni a la Vida de Brian sortien ocurrecies com aquesta.
Es que si fa 10 anys enrera ens ho expliquen encara riuriem.
I per desgracia tot es ben real i no fa cap gracia.
Aixo si, no se per que, a aquests se'ls deixa fer.

#10 LLUC, MARXEM JA, 18/08/2015 - 10:52

I aquí no es poden tindre 5 plantes de marihuana al terrat i allà si. Tot són prioritats. Allà ténen unes i aquí unes altres.

#10.1 alicantino, alicante ESPAÑA, 19/08/2015 - 10:37

#10Pero

"cagando leches". No sabes las ganas que tenemos de dejar de compartir nacionalidad con tarados como tú. Ale a ver si tenéis cojones.

#9 vecino, Terrasssa, 17/08/2015 - 19:43

Al jefe le queria decir yo , oye mira jefe , a ver si le dise a tupaisanos aqui en el Andalus , que ya que les has prohibio criar palomos que dejen de darle de comer aqui en el parque que hay al lao de la mezquita ya que los municipales no tienen collons de aplicar las multas que marcan la norma

#8 Neferu, Barcelona, 17/08/2015 - 19:04

Jajaja. Sr. Colom,ya puede ca está Ud. prohibido en todo el territorio del EI.
Bromas aparte, estas gentes están de camisa de fuerza, pero no hay nadie que se atreva a ponérselas. A no tardar mucho los tendremos aquí .

#8.1 Fes-t'ho mirar, Bcn, 17/08/2015 - 21:21

Nada de tardar mucho, ya están aquí.