Publicitat
Societat · 21 de Març de 2013. 15:53h.

"Estem al mig d'una guerra entre el sobiranisme i el centralisme"

"Ens sentim pilota de canvi", diu un farmacèutic de Vinebre que fa quatre mesos que no cobra de la Generalitat

Un farmacèutic de Vinebre, que ha participat a la protesta d'aquest col·lectiu perquè fa quatre mesos que no cobren de la Generalitat, ha assegurat que "estem al mig d'una guerra entre el sobiranisme i el centralisme".

En declaracions a e-notícies ha explicat que "fa quatre mesos que no cobrem, quatre mesos que hem hagut de posar els nostres patrimonis personal i els nostres estalvis, però ja fa menys d'un mes que se m'han acabat". "Molts companys han hagut de demanar ajuda a la família per poder anar tirant", ha lamentat.

"Estem enmig d'una guerra en la qual no volíem entrar que és entre el sobiranisme de Catalunya i el centralisme de Madrid", ha afegit abans de dir que "ens sentim pilota de canvi, no sabem per què no ens paguen i no sabem per què Madrid està tancant l'aixeta".

També ha manifestat que "els diners arriben de Madrid però jo sóc proveïdor de la Generalitat de Catalunya, no tinc res a veure amb Madrid però em sento com una pilota de ping-pong que vaig d'un costat a un altre".

"Avançar durant quatre mesos els diners dels medicaments i cobrar amb talons sense fons que són les receptes és molt dur, i això en un poble de 460 habitants com estic jo", ha assegurat.

Imatge del farmacèutic
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 22/03/2013 - 00:40

No se a Vinebre si es així ,però al area metropolitana de Barcelona mes del 50% de la facturació no son els productes de la seguretat social .El farmacéutics no s'han comportat amb lleialtat i em demano si el president del gremi es del PP o es socialista , crec que aixó.

#4 Roure, canal, 21/03/2013 - 20:28

M'agradaria que tota la gent treballés cada mes i que no fes la seva feina gratis, sino que a sobre pagues els gastos de la resta pel seu servei...
Els farmaceutics, no és que no cobrem, sinó que a sobre paguem els medicaments a tota la població... La gent hauria de pagar i veurien el que costen...

#3 Manolo, Barcelona, 21/03/2013 - 19:07

En primer lugar estoy de acuerdo en que se les pague lo que se les debe ya.

De esto el culpable es el Gobierno del Gran Timonel sin ninguna duda

Dicho esto también diré que las farmacias tienen licencia de corso para defender sus privilegios y que siempre han apoyado a CIU durante todos estos años

#3.1 Maestro de escuela, BCN, 21/03/2013 - 19:46

Las farmacias tienen licencia.... ? será : los farmacéuticos tienen licencia.
No es licencia de corso, es patente de corso. Por favor, cuando escribas, piensa un poco antes.

#3.2 Manolo, Barcelona, 22/03/2013 - 13:02

Vale Maestro de escuela

Cuando llevas razón, llevas razón

(estaré más atento en mis notas)

Pero me reafirmo Este gremio exige la exclusividad de la venta de medicamentos(que me parece bien), pero presionan para obtener la exclusiva de productos que son de perfumería, juguetería, o de ortopedia

#2 Ramn, gallina de casa rica, sempre pica, 21/03/2013 - 16:32

Exacte, els farmacèutics es pensen que Ecscaña és Suïssa i que ells es poden permetre de ser neutrals...

#2.1 pepe, andorra, 21/03/2013 - 19:44

me da q si leyera tu comentario ya sabría de q lado ponerse. Como q seria diferente con una Cataluña secesionista. Mientras haya los mismos politicos, prefiero los manguis de España a los de Can Fanga. Q no se q es peor. Pero al menos hacen de contrapoder.

#1 BEJOTA, BCN, 21/03/2013 - 16:08

LI RECORDO QUE ELS TERRITORIS SON AUTONOMICS I NO CENTRALISTES.ESTÁ SONAT...

L'AUTONOMIA DE LA SEGONA REPUBLICA, ERA UN NO RES AL CONSTAT DE L'ACTUAL A CATALUNYA.

#1.1 Mestre d'escola, BCN, 21/03/2013 - 19:43

Berzotas, ets un incult. No es poden fer més faltes d'ortografia en menys espai.