Publicitat
Societat · 3 d'Abril de 2012. 11:51h.

"Estem farts de suportar improperis de Catalunya"

L'autor de la cançó repta Duran a anar "als jutjats"

"Estem farts de suportar improperis de Catalunya"

Imatge de la 'xirigota'

L'autor de la comparsa contra Duran i Lleida, Antonio Martín, en declaracions a La Vanguardia, afirma que la seva creació és una aplicació de la "llibertat d'expressió", d'idèntica manera que aquesta mateixa llibertat d'expressió va permetre a Duran Lleida afirmar que "en altres llocs d'Espanya, reben un PER per passar un matí o tota la jornada al bar del poble".

No obstant això, insisteix que "aquí hi ha els jutjats de guàrdia si algú s'ha sentit al·ludit o ultratjat. No hi tenim cap inconvenient, ha passat altres vegades". "El llenguatge popular que s'empra pot semblar ofensiu, i quan diem que és un tio cabró, algú pot entendre una altra cosa, quan el que estem dient és que és un tio 'malaje' o sense principis", afegeix.

"Si en Duran Lleida s'ha sentit ofès, aquí hi ha els jutjats. Ja veuríem què faria quan uns quants milions d'andalusos presentessin una denúncia" per les seves declaracions, indica. "A Andalusia se li ha dit de tot, i estem farts de suportar improperis d'altres regions, principalment de Catalunya, que no és responsable del que digui part de la seva gent", conclou.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#20 Joan de Manresa, Manresa, 04/04/2012 - 10:08

Andalucia es una región cutre.

#20.1 Gerard, Barna, 05/04/2012 - 04:11

Andalusia és 1 territori amb 1 patrimoni cult. acollonant q malhauradament ha estat segrestada per srtos, cacics i latifundistes promotors d la cultura de regalar el peix d'altri en comptes d'ensenyar a pescar. Els canis andalusos no saben ni qui era Lorca, malgrat els llibres gratis del PSOE.

#19 ramon, barcelona-c, 04/04/2012 - 00:18

Hay que explicar a esta buena gente que el mero hecho de emigrar a Cataluña no provocó ninguna mejora como si en lugar de ellos lo hubiesen hecho argelinos u otros, los que producían riqueza eran los cotratantes si no fuese así ,aquellos emigrantes quedándose en Andalucia la hubiesen enriquecido.

#18 El troll, La ceca, 03/04/2012 - 23:30

Ho trobo lògic i normal. A Catalunya el victimisme és pràctica habitual. Pobrets, ens insulten. Tots sabem en honor a la veritat que les hostilitats les ha iniciat el nacionalisme i el separatisme català. La reacció és d'esperar.

#18.1 Gerard, Barna, 05/04/2012 - 04:21

T'equivoques i ho barreges tot. Cat ha de tenir una relació cordial amb Andalusia i la resta de pobles. El problema són els cacics andalusos i els poders fàctics madrilenys amb en Duran no es cansa mai de pactar. A la Villa y corte s'ho passen de meravella mentre ens barallem entre pobles.

#18.2 Josep, Lleida, 05/04/2012 - 10:09

Troll, crec que tens tota la raó. Els politics ens estan ficant en una situació inadmissible i tot per camuflar la seva incompetència i lladronicia.
El nazionalisme i el separatisme català, és irrellevant si no fos per les declaracions dels politics que ens ha tocat patir.

#17 Joanjo, bcn, 03/04/2012 - 18:48

Que es posi amb Duran Lleida però el que ha fet és posar-se amb els catalans i Catalunya, ha fet el que critica de Duran Lleida i ara ens vol donar lliçons

#17.1 Gerard, Barna, 05/04/2012 - 04:22

Exacte. Si vol li passem la llista d'insults històrics als catalans en conjunt.

#16 De Lleida, Lleida, 03/04/2012 - 17:49

En el"30 minuts" de TV3 sobre "El café para todos" en Leguina, ex-president de Madrid i socialista jacobí, reconeixia, cosa que l'honra, que ni en Felipe ni en Guerra volien l'autonomia de andalussia però van tenir que claudicar davant la pressió del sector socialista andalus més "anticatalán" (s