Publicitat
Societat · 30 d'Agost de 2010. 18:14h.

"Estic molt orgullós del meu país"

Vilalta qualifica la feina del Govern estatal de "professional i discreta"

"Estic molt orgullós del meu país"

Vilalta es dirigeix als periodistes després d'arribar a Barcelona

Un dels cooperants alliberat per Al-Qaida al Magrib Islàmic després de nou mesos de segrest, Albert Vilalta, ha agraït a través del seu bloc el suport rebut durant el seu captiveri i el del seu company Roque Pascual. "També us haig de dir que agraeixo molt la feina feta pel govern espanyol, professional i discreta, que ens ha tret d’allà i ens ha salvat la vida. També estic molt agraït al govern català i a l’Ajuntament de Barcelona perquè han fet tot allò que podien fer i una mica més. Estic molt orgullós del meu país", ha indicat.

Vilalta ha assegurat que "quan t’ho prenen tot i no saps si ho recuperaràs, valores tant la família, les amistats, la feina, el nostre meravellós país i tantes i tantes coses! Valoreu molt el què i a qui teniu , valoreu molt la llibertat i abraceu molt fort als vostres fills i a la vostra parella cada dia! Molt fort!"

"Ara nomes vull recuperar la meva vida, fer el que feia abans i estar amb la meva família, cuidar molt a la meva dona que és la verdadera heroïna d’aquesta història increïble i estar molt amb els meus fills, que són uns valents i ho han portat de conya! Patia sabent que la gent que estimo patia. Però ara s’ha acabat. Estic molt content, sóc molt feliç i estic amb més forces que mai per a seguir endavant", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Carola, Vic, 31/08/2010 - 18:12

Doncs ja saps el que has de fer Villalta, votar Trippy, i fer´-los publlicitat, aixíns podràs seguir malgastant i malversant els nostres diners, amb estupides i nècies aventures, un xic perilloses. Ho trens tot pagat!

#11 Ramon, Barcelona, 31/08/2010 - 12:00

Si tant em coneixes, badoc, hauries de saber que quan escric una lletra pe en majúscula -cas de diPutació-, sempre és per algun motiu.

#10 badoc, Girona, 31/08/2010 - 11:05

Ramón. Ja sé que ets espanyol, d'origen espanyol i orgullós d'Espanya, els toros, la roja i el castellà. Però tu, com tots els espanyols, dirien "orgullós d'Espanya". No diries, després de parlar de la Generalitat, "orgullòs del meu país"

#9 PERE, BARCELONA, 31/08/2010 - 08:55

per vengonya que calli d una vegada ara ia esta a casa com persona m alegro, pro ia esta be de xupar del diner public primer pagan.li l excursio, despres el rescat"gracias a les embaixadas del Carod" i viure del momi a la empresa publica BASTA VIVIDO

#8 Batiente, Valles Oriental, 31/08/2010 - 08:21

Estupendo que esté orgulloso de Barcelona, Cataluña y de España, pero ahora que nos devuelva el dinero de los contribuyentes, el gobierno no lo mando allí a ninguna misión, fue por que le dio la gana, entonces que pague y punto.