Societat · 23 de Novembre de 2022. 17:57h.

Estrangers cometen el 25% dels delictes a Barcelona

Segons informa la Guàrdia Urbana després d'una pregunta de Valents  

Estrangers cometen el 25% dels delictes a Barcelona

El 76% dels delinqüents detinguts per la Guàrdia Urbana a Barcelona són estrangers, com admet en una resposta al grup municipal de Valents, el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Pedro Velázquez.

La líder del partit, Eva Parera, ha manifestat sobre això que “ens podran fer les campanyes en contra que vulguin i acusar-me de regidor 'fake news', però les xifres facilitades per la Guàrdia Urbana ens donen la raó, la majoria de delinqüents detinguts a Barcelona són estrangers vinculats als furts, venda de drogues, robatoris violents i intimidació”.
 
Aquestes dades corresponen al primer semestre del 2022, sense incloure els detinguts pels Mossos d’Esquadra. Del total dels 2939 delinqüents detinguts, 2.247 són estrangers, mentre que 692 són nacionals. Els furts, el tràfic de drogues i els robatoris amb violència són els fets delictius més freqüents entre aquests detinguts.

Eva Parera lamenta la "campanya iniciada per part de l'equip de govern de l'alcaldessa Colau, sustentada i recolzada per mitjans de comunicació afins, que van intentar crear la imatge que era una persona racista i xenòfoba que mentia".

“A Valents no hi ha res de tot això, a Valents hi ha gent que explica les coses tal com són realment, exposant-les al debat públic perquè aquesta és la nostra feina com a responsables públics i oposició responsable a l'Ajuntament de Barcelona”, sentencia.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Pili Marquez, Lleida, 24/11/2022 - 14:07

Todo el mundo sabe que los extranjeros son el 100% de la delincuencia en Barcelona, entre marroquies, españoles, rumanos y serbio-kosovares no dejan espacio para los delincuentes autóctonos.

#11.1 Barcelonés , catalanismo es totalitarismo, 24/11/2022 - 19:48

Pues las mafias de leridanos y gerundenses no han tenido problemas para hacerse un hueco

#10 Argonauta, Argos, 24/11/2022 - 11:13

Eso es algo que sabíamos todos, no se puede tapar el elefante en la habitación (por cierto, el titular de la noticia está mal (pone el % 25)

#9 Que malos sois, Chez Fangue, 24/11/2022 - 10:12

Veig que la majoría dels comentaris son d'un racisme extrem, quina colla de feixistes, franquistes, hitlerioans amb bigoti i extremistes de ultradreta que esteu fets, pobre Colau! i la CUP, amb "lo" macos que son amb les seves copes menstruals i volem acullirs, au vinga!

#8 Be Negre, Barcelona , 24/11/2022 - 00:55

El problema principal és que Colau i la seva tropa progre són un iman de criminales. Els atrauen a Barcelona. Que siguin estrangers o no és secundari

#7 Barretina a rosca, Black hole, 23/11/2022 - 22:06

Es lo que vemos en Barcelona todos los días (esto que hay ahora y con esta intensidad no se ha visto nunca en Barcelona, ni en las épocas más "chungas") pero como no se puede decir sino las nuevas "hordas facistoides" disfrazadas de progresistas y de la "nueva izquierda" te linchan.

Ni mas, ni menos lo que vemos todos en Barcelona.