Publicitat
Societat · 27 de Febrer de 2014. 14:58h.

Estudiants 'cremen' la consellera Rigau

Ous, pedres i pintura contra entitats bancàries

Estudiants 'cremen' la consellera Rigau

El ninot, en flames

Estudiants en vaga han cremat un ninot que representava la consellera d'Educació, Irene Rigau, entre crits de "ràbia" i "no a la privatització". Aquests estudiants s'han manifestat pels carrers de Barcelona, des de la Borsa fins a la conselleria d'Educació, amb una pancarta on es podia llegir "Per una educació digna en una terra lliure".

La manifestació ha transcorregut al crit de "Mas, cabró, retalla't els collons" o "menys policia, més educació". En el seu transcurs s'han llançat ous, pintura i pedres contra algunes entitats bancàries i al pas de banderes espanyoles s'ha cridat "fora la bandera espanyola".

Un cop arribats a les portes de la conselleria d'Educació, els estudiants han lliurat un document amb les seves reivindicacions als agents antiavalots perquè li fessin arribar a Irene Rigau.

Ninot de Rigau

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 ALVARO y els Estudiants, Bcn Española, 27/02/2014 - 21:12

Necesitamos a Roky, a Cleant Easwood, a Terminator, al Sargento Hartman, a Rambo, al Ejército Español y a todo hombre o mujer de buena voluntad que desfile y entre por la Diagonal cuanto antes.

#¿DesfilamosJuntos?
#¿Estudiantes? Seguir votando...

#6 Xavi, Barcelona, 27/02/2014 - 20:21

Quina gracia quan canten "Menys policia i més educació" i van calant foc i trencant tot el que troben. Potser son pitjors que els rics corruptes. Quina porqueria de societat que tenim...

#5 JaviS, Barcelona, España , 27/02/2014 - 18:07

Me he perdido, estos no son pro-etarras ? Y los estudiantes ?....

#4 jotaeme, Mataró, 27/02/2014 - 17:49

Nooo!!¿Cómo es eso?? ¿La culpa no es de Madrit?? ¿Estudiantes que piensan?? ¿Estudiantes no adocenados ?? ¿Donde hemos fallado? ¿no hemos inmersionado bien?
Me alegro por la anéctoda,esto sigifica que hay una parte de nuestro futuro que aún está sano y sabe ver lo malo, venga de donde venga.

#3 Jordi, Barcelona, 27/02/2014 - 15:56

Suposo que seran tant coherents amb el que fan que ho posaran al curriculum quan vagin a buscar feina. Si és que acaein els estudia amb tanta vaga.