Publicitat
Societat · 24 d'Octubre de 2013. 11:25h.

Estudiants que sí volen fer classe

Piquets impedeixen l'accés a les universitats

Estudiants que sí volen fer classe

Un dels estudiants

Algunes universitats de Barcelona han vist com l'acció dels piquets tractava d'impedir l'accés a les aules dels estudiants, amb motiu de la vaga general d'Educació convocada per alumnes, pares i professors. Un grup d'encaputxats ha col·locat tanques així com una pancarta en què es podia llegir "fora esquirols".

Tot i això, diferents estudiants han preferit anar a classe i han explicat el seus motius en declaracions a e-notícies. "Respecto que facin vaga, però m'agradaria que ells respectessin qui no vol fer-la. He vingut perquè tinc molta feina, per a mi les classes són importants, estem en el nostre dret de no fer vaga", ha declarat un estudiant, a més de considerar que "em sembla radicalitzar-ho molt no deixar entrar alumnes ni personals".

Una alumna d'Esade, per la seva banda, ha manifestat que, tot i estar "a favor dels manifestants i de reformar la llei", ella va a classe perquè "ja vaig a una privada i no em permeten manifestar-me, perquè si em salto classe perdo un munt d'apunts i exàmens".

Finalment, un alumne de la facultat de Dret francès ha deixat clar que "dono suport a la reivindicació dels meus companys, però tinc les meves prioritats. Ja que els cursos són en català, he de repetir algunes coses. Escriuré els resums per als companys que estan en vaga, perquè ells no perdin res".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 alex, cornella, 26/10/2013 - 13:25

cuanto cretino escribe por aqui y que egoistas son.se aprovechan de la lucha por mejorar de los demas, van a la universidad pq otros en el pasado se dejaron los cohones y hasta la vida.......y se aprovechan de un presente mejor que los fascistas quieren volver a endurecer y sus compañeros luchan

#6 Miquel, Badalona, 24/10/2013 - 16:58

Aquests tres aprofiten que els seus companys fan vaga per agafar avantatge. Son com vampirs que viuen de les lluites dels altres. Quina pena !!!

#5 Gabriel Vallés, Barcelona, 24/10/2013 - 15:48

Facultat G. i Hª de la UB: 40! persones han privat d'entrar a la Facultat als estudiants i al professorat i el rector sense fer res i l'equip deganal (que tampoc ha pogut entrar) mirant-ho des del carrer. I empentes, crits i amenaces a qui provés d'entrar. De vergona.

#3 XAVI, Barcelona, 24/10/2013 - 13:04

Segur que molts més estudiants anirien a classe si no estiguésin coaccionats pels altres. Uns imposen i altres no tenen collons per dir no. No cal fer vaga. Es fa una manifestació i guanyes una cosa sense pèrdre l'altra. GANDULS

#2 lolailo, Hospitalet, 24/10/2013 - 13:04

Aixi va el mon, quatre gilipolles que acabaran lobotimitzats i esclavitzats cobrant sous de 300 euros servint cafes als rusos mafiosos i als fills de CiU i el PP de les privades

#2.1 XAVI, BARCELONA, 24/10/2013 - 13:27

Si Locailo, el millor seria matar aquets quatre gilipolles, oi?. I de pasada a tot el que sigui de dretes i et trobis pel carrer també. Així anirà molt be el Mon...

#2.2 tom, bcn, 24/10/2013 - 13:38

joer quillo, el nombre te viene que ni pintao, tu si que sabes xaval...