Publicitat
Societat · 8 de Juny de 2014. 20:13h.

"Ets un fill de puta, si et tingués davant et rebentaria a hòsties"

Guardans insinua que els castellers reben subvencions i rep de totes bandes

"Ets un fill de puta, si et tingués davant et rebentaria a hòsties"

Piulada de Guardans

Una piulada d'Ignasi Guardans, on qüestionava la campanya de 'crowdfunding' d'Òmnium amb la qual s'ha pagat la jornada castellera arreu d'Europa, ha provocat un allau de rèpliques cap a l'exeurodiputat de CiU, amb algunes amenaces incloses.

"Molt maco. I aquests bitllets i hotels segur que no els hem pagat entre tots, no?", ha comentat Guardans. L'exdirigent de CiU ha rebut repliques educades, com la del membre de la junta d'Òmniun, Quim Torra, que  li ha explicat que "he vingut amb Easyjet i dormo a l'Ibis. Ens ho hem pagat de la nostra butxaca".

Tot i això, a Guardans també li han etzibat que "ets un fill de puta, si et tingués davant et rebentaria a hòsties, ara denuncia'm malparit!”. "Ets un pocavergonya, un 'sinvergüenza' en la llengua del teu amo. A tu si que t'hem mantingut #Judas", ha estat un altre dels missatges rebuts.

"Senyor Guardans: actuar amb ressentiment no és bo per la salut, però escriure mentides és de miserables, inclús amb interrogant"; "Tranquil, que a tu també et vam pagar els bitllets, hotel i sou 20.000 euros mensuals durant 5 anys"; "Bufa quina mala llet senyor Ignasi. El seu sou durant molts anys, SÍ que l'hem pagat entre tots", han estat altres comentaris.

L'exeurodiputat de CiU, però, ha insistit que "amb Verkami, 120 mil d'una campanya que costa 400.000 euros. #Transparència". "Per què parlen de finançament 'privat de Òmnium en un 93%' si els comptes proven una altra cosa?", ha preguntat.

"Davant de tanta acusació idiota: total campanya: 400.000 euros. Crowdfunding verkami: 120.000 euros. Castellers han pagat 280 mil de les seves butxaques?", ha preguntat. També ha deixat clar que "encara que fos cert que jo fos la meitat de dolent i traïdor i miserable... no canviaria res el meu dret a fer preguntes incòmodes".

Publicitat
Publicitat

109 Comentaris

Publicitat
#77 Pope, BCN, 11/06/2014 - 21:07

A mi me gustaría ver el listado de subvenciones de toda España, las que aparecen en el BOE y las otras. No sé si els castellers están subvencionados o no ni tampoco quiero saberlo. En todo caso la ruina no viene de aquí, aunque quiere y utilizarse en contra del derecho de los catalanes a decidir.

#73 Cromosoma, Uf! Cambó., 10/06/2014 - 15:41

Guardans, tens gens de Cambó i no et pots sostreure del pitjor d'ell. Almenys no diguis mentides..

#72 Jesús_9barris, Barcelona, 10/06/2014 - 10:31

Guardans, Raimon, Pere Navarro... A Catalunya, ja es veu de nou, no hi ha cap tensió pel procés sobiranista.
Sobre la cadena de l'11S ja es va saber que la federació de sardanistes promovia que les colles de Barcelona paguessin autocars per omplir buits a Girona, oferint-les subvencions 'extres'

#71 De familia, bcn, 10/06/2014 - 01:21

Guardans tenía un abuelo franquista activo. Qué se puede esperar?

#70 Quina perla!, bcn, 10/06/2014 - 01:20

En Guardans és un ressentit. Va perdre la butaca a Europa -AQUESTA, SÍ, PAGADA ENTRE TOTS- i ara mou maranya.
És un home miserable, també, perquè diu mentides i ho sap. Quina perla!