Publicitat
Societat · 30 d'Agost de 2013. 19:59h.

EUiA acusa CiU de "desmantellar" l'escola pública

El diputat Joan Mena és professor de secundària de Llengua i Literatura castellanes

EUiA acusa CiU de "desmantellar" l'escola pública

Mena, de verd, durant la marxa

El portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, ha destacat que "avui, amb la situació social que tenim als carrers de Catalunya, l’única sortida que tenim per cohesionar-nos com a país és l’escola pública que CiU desmantella".

El dirigent d'EUiA, professor de secundària de Llengua i Literatura Castellanes, ha participat en la marxa per l'Ensenyament, des de Cerdanyola a Barcelona, en l'etapa d'aquest divendres.

Mena ha fet el recorregut amb una samarreta verda per recordar que a les Illes Balears "a més de les retallades dels governs conservadors, també amenaça l’escola pública l’ofensiva contra el català de José Ramon Bauzà".

"Avui tenim interins que no saben quan s’incorporaran a la seva feina, avui tenim interns que no saben quan s’acabarà el seu interinatge a l’escola pública que els ha correspost, i per tant, per poder dissenyar un curs escolar amb tota la normalitat que correspon, necessitem uns nomenaments fets amb més previsió, i que la consellera Rigau eviti aquesta precarització que és una altra manera d’atacar l’escola pública”, ha remarcat Mena.

El diputat ecosocialista ha reblat que "reivindiquem uns nomenaments transparents, amb una gestió clarament pública, evitant la precarització de la feina que està exercint el professorat a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 torosentado, Barcelona, 31/08/2013 - 09:43

Este Sr es el que llama inmigrantes a los españoles que vinimo en los sesenta aquí a trabajar?. Así nos luce el pelo. Es uno más de los paniaguados de la lengua. La ruina de Cat. Repito el Español es (VLL) Very large languege y el CaT ( VSL) Very Small language somo 500 mil contra 3 millones.

#2.1 Pepito, Bcn, 01/09/2013 - 13:43

Yo me conozco a todos estos el de la izquierda es un panchito (catalanizado) que promulga libertad cuando vino huyendo de su país "socialista". El otro es el orondo hijísimo de Domingo Mena (apellido andalú) castellanoparlante y dirigentes del pcc que lega su hijo al más puro estilo Pionjuan jajaja.

#1 Papaluna, Barcelona, 30/08/2013 - 21:04

El que voleu és tenir el lloc de treball assegurat; i per aconseguir-ho ens vendreu la burra del català, de la 'gestió clarament pública' i el que calgui, per tal de menjar calent. Que tots us coneixem... que no us agrada treballar, per això escolliu ser 'interins' d'un xollo i experts en samarretes