Publicitat
Societat · 8 de Febrer de 2010. 22:13h.

"Europa serà musulmana el 2050"

Mossèn Ballarín afirma en un llibre d'entrevistes que "els musulmans aquí van criant"

"Europa serà musulmana el 2050"

Ballarín, Laporta i Pujol, a la presentació del llibre

Josep Maria Ballarín ha assegurat que "el 2050 Europa serà musulmana per impuls demogràfic". El mossèn ha fet aquesta afirmació en el llibre Què pensa Josep M. Ballarín (Dèria Editors), arran de l'entrevista realitzada per la periodista Mònica Fulquet. A la presentació del llibre hi han assistit l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta. Els dos han escrit un pròleg, de la mateixa manera que el també expresident del Govern, Pasqual Maragall, però aquest últim no ha anat a l'acte celebrat a la Llibreria Bertrand de Barcelona.

"Saps quina és la mitjana de naixements a la franja de Gaza?", pregunta Ballarín a la seva interlocutora en el llibre: "T'esborronarà -segueix-. La mitjana de fills per família és de deu i a tot Àfrica de sis, i aquí ja saps com anem. A més passa una cosa, que ho trobo normalíssim, si la dona treballa, deu fills no els podrà tenir, i la teoria d'abans que cada fill naixia amb un pa sobre el braç ara no és veritat perquè la canalla tenen unes necessitats, i un matrimoni normal en podrà aguantar dos o tres, però no més. En canvi, els musulmans aquí van criant".

Mossèn Ballarín hi afegeix una anècdota personal al metro de París. "Mira, una vegada vaig voler anar a Saint Denis, a París, allà on va néixer el gòtic, i al metro hi anàvem un andorrà i jo, érem els únics blancs. I és un ajuntament que depèn de París i on guanyen i dominen els comunistes; ho torno a dir, érem els únics blancs".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Ayme, Barçalona, 04/03/2010 - 23:52

El esteriotip dle català de pell blanca i barretina es evident que cambia
avui dia ja no duem barretina i molts no tenen la pell blanca,
i? l'unic que cal es tenir les eines adecuades per poder integrar-los, independentment de la procedència o el color

#44 josepxicot, barcelona, 10/02/2010 - 19:38

Ara s´adonen del perill,bè possem fil a l´a
gulla,fer una politica de natalitat catalana,
menys avortaments,mès ajudes a les famí
lies del país,sou prenyada y de mare en
els primers anys,habitatges dignes per
les parelles,farem fora el perill.

#43 joan, manresa, 09/02/2010 - 19:39

Anem plegant velas desde El Casal.Ya fa temps ,alguns anys i desde aquí al E-Noticies,ya varem preveure aquest fet.Está escrit.Nosaltres tindrem la sort de no veureu,pro pobres dels nostres fills i nets,no saben lo que els espera,gracias auna colla d'

#42 Alcampelló, Barcelona, 09/02/2010 - 18:36

Me parece que el mossèn peca de pensamiento contra el mandamiento de creced y reproduciros. Tampoco está bien que hable de Europa y no diga nada de Badalona. En temas reproductivos las ministras de ZP le ayudarían igual o mejor que Laporta y Pujol.

#41 Francesc, Girona, 09/02/2010 - 17:19

Estic d'acord que la llengua no és l'unic fet d'identitat sinó mireu en Bin Laden parla anglès perfectament i predica l'islamització de tot occident i l'mplantació de la llei Islàmica arreu del món.Per un musulmà l'Alcorà és la seva llei