Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2008. 16:44h.

Exhaurides les entrades per a l'homenatge a Xirinacs

L'acte també es podrà seguir en directe a sis sales de cinema de Catalunya

Exhaurides les entrades per a l'homenatge a Xirinacs

Imatge del cartell de l'acte

Ja s'han exhaurit les entrades per a l'homenatge que es farà el proper 13 d'octubre a Lluís Maria Xirinacs al Palau de la Música. Malgrat tot, l'acte seguirà obert encara per a més persones, ja que es projectarà en directe a 6 cinemes catalans. Les sales on es podrà veure l'homenatge, previ pagament de 6 euros per l'entrada, són els següents: Cinemes Catalunya (Berga), Cinemes Guiu (La Seu d'Urgell), Cinemes Rambla (Segrià), Cinemes Urgell (Mollerussa), Cinemes Kyton (Palamós) i Cinema Majestic (Tàrrega).

Una sèrie de personalitats han convocat, per al proper 13 d'octubre, un homenatge a Lluís Maria Xirinacs, que va morir l'agost de l'any passat. L'acte consistirà en un concert, de 90 minuts, al Palau de la Música amb una sèrie de grups d'arreu dels Països Catalans: Obrint pas, Elèctrica Dharma, Maria del Mar Bonet, Manel Camp, Coral Sant Jordi, Feliu Ventura, Aramateix i Joan Reig. Hi haurà també intervencions en vídeo d'Antoni Bassas, Oleguer Presas, Vicent Sanchis i Josep Cuní, entre d'altres. Les entrades, al preu de 15 euros, ja s'han exhaurit.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 jaume, Reus, 08/10/2008 - 15:21

Observo amb goig que els nazi espanyolistes s'enfilen per les parets només veure escrit el nom de Xirinachs, q després de mort encara fa pujar els colors de vergonya als antidemòcrates espanyolistes (de demòcrates n'hi deu haver, però no es veuen).

#32 jaume, Reus, 08/10/2008 - 15:18

Juan, un franquista declarat com tu, admirador de Fraga (aquest q donava "l'enterado" a les sentències de mort) difícilment tindrà cap credibilitat a l'hora de titllar als altres d'ultradretans. Pels seus fets els coneixereu.

#31 Núria, Barcelona, 07/10/2008 - 17:41

Va morir per Catalunya.
Es mereix tots els homenajes del mon.
T'estimo xirinacs.
Visca Catalunya lliure!

#30 Ramon, Barcelona, 07/10/2008 - 13:46

Governar Pamplona amb el braç polític d'ETA era de dretes. Però arrencar ungles d'etarres en carn viva, torturar-los fins la mort i fer desaparèixer els cadàvers en calç viva era progressista, sostenible i social. El PSOE ha canviat per a millor.

#29 Ramon, Barcelona, 07/10/2008 - 13:40

El PSOE va fer-li la gara-gara a ETA fins que va començar a haver víctimes sociates. Però és que aquell PSOE era pura escòria ultradretana, xenòfoba i racista. Sort que va canviar i va començar a obrir habitacions on no regia l'estat de dret.