Publicitat
Societat · 31 de Març de 2012. 19:04h.

Exigeixen "la immediata posada en llibertat dels detinguts"

L'Associació d'Estudiants Progressistes afirma que "treballen pel bé comú"

Exigeixen "la immediata posada en llibertat dels detinguts"

Imatge de la vaga

L'Associació d'Estudiants Progressistes, en un comunicat critiquen les detencions durant la vaga general i asseguren que "l’Isma, el Dani i el Javi són joves que participen socialment de manera legítima i necessària a través de diverses associacions i que són persones implicades en les seves comunitats treballant pel bé comú".

"Que la decisió de posar-los en presó preventiva està fora de lloc i és exagerada, donat que no existeix risc de fuga ni tenen antecedents. Que en un sistema democràtic i un estat de dret, la presumpció d’innocència ha de prevaldre per sobre de tot", afegeixen.

"I, per aquests motius, donem suport al recurs d’apel·lació que lliurarà la defensa el proper dilluns dia 2 d’abril i exigim la immediata posada en llibertat dels detinguts. A més, volem mostrar el nostre suport a la concentració de solidaritat convocada per aquell mateix dia a les 19h a la Ciutat de la Justícia, ubicada a la Gran Via de les Corts Catalanes, número 111", conclouen.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Albert, Barcelona, 02/04/2012 - 09:29

Potser s'hauria de declarar aquesta associació que defensa delinqüents com una associació perillosa... vist el seu comunicat em sona al què he llegit algun cop al diari Gara...!!!

#12 Pere, BCN, 01/04/2012 - 16:02

Sí, és clar, i els violadors també són gent que participen socialment de manera legítima i necessària a través de diverses associacions i que són persones implicades en les seves comunitats treballant pel bé comú.
Quins pebrots. Haurien de pagar totes les destrosses que han ajudat a fer.

#11 joan, barcelona, 01/04/2012 - 12:10

doncs els posava la mateixa preso preventiva, que té el Millet i qyue consti que els posaria a la mateixa cel.la,
A veure s'hagi ens evitaven les despeses d'algun jiuici

#10 Alf, BCN, 01/04/2012 - 11:21

Jo els posava a treballar a l'Starbucks fins que puguessin pagar tot el que van destrossar

#10.1 Pere, BCN, 01/04/2012 - 16:14

El problema és que aquesta gent mai a treballat, no perquè no hagin pogut trobar treballar sinó perquè no en saben. Són una despesa social.

#9 Jaume, Barcelona, 01/04/2012 - 10:23

Aquesta associació no és de sociates, la de sociates és l'AJEC, l'AEP actualment està dominada per les joventuts comunistes d'EUiA. Destrossen les facultats cada cop que es tanquen.