Publicitat
Societat · 16 de Maig de 2020. 12:26h.

Exmenas "extremadament violents" aterroritzen Premià

"Ataquen la gent gran per l'esquena a l'hora que surten a passejar"

Exmenas "extremadament violents" aterroritzen Premià

Una dotzena de joves immigrants extutelats que han ocupat un pis a la Gran Via de Premià de Mar (Maresme) manté atemorida la localitat per la seva gran activitat delictiva, segons informa La Vanguardia. A part de saltar-se el confinament, protagonitzen robatoris i assalts. La policia local assegura que manté un operatiu amb els Mossos d'Esquadra.

"Són extremadament violents i roben el que se'ls hi posa per davant". Aquest és el relat d'un veí que va poder salvar-se de el robatori de el telèfon mòbil perquè va reaccionar violentament a l'agressió. "Si no és així m'haguessin atrapat entre cinc o sis i m'haurien clavat una pallissa", assegura.

Veïns de la localitat expliquen que "ataquen la gent gran per l'esquena a l'hora que surten a passejar i són víctimes fàcils". Ocupen un pis en ple centre, al carrer Doctor Ferran, propietat d'una entitat bancària.

"S'ho passen entre ells i canvien de companys. Alguns provenen de centre de extutelats del Masnou i altres han passat per centres de Sant Cugat", diuen els veïns. Al pis "conviuen menors que haurien d'estar a càrrec de la DGAIA".

La policia local i els Mossos són coneixedors de la situació i per això han muntat diversos operatius, l'últim el passat cap de setmana, per intentar detenir quan es saltin el amb refinament i passar-los a disposició judicial. "Hem parlat amb el jutge perquè conegui la situació d'alarma que genera aquest grup a la població", afirmen.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#52 Kropotkin, Bic, 18/05/2020 - 14:42

Que avisen a la Kolau que solucionará esto con diálogo... Jua, jua, jua,...

#51 Barcino, Barcelona, 18/05/2020 - 10:02

¿Dónde está el señorito Oriol Amorós de ERC, no tiene nada que decir ?

#50 Raul, Calella, 17/05/2020 - 23:23

Una buena paliza a todos estos no me dan ninguna pena porqe no roban para comer van de espabilaos y llevan la maldad dentro y repatriarlo a su pais no queremos escoria de este tipo me dan asco .ellos saben que las leyes de ahora les protege.se rien de nosotros,no me dan ninguna pena si les pegan fuego .ellos se lo buscan.

#49 Una pregunta, Tarragona, 17/05/2020 - 20:41

¿Cuantos menas viven en casa de la colau, de torra, de Junqueras, de la rahola, de Oriol Amorós, de Rafael ribo, de rufián, de la budo, de la terribas, de aragonés, de Roger torrent, etc, etc ?

#49.1 angel, Masnou, 22/05/2020 - 14:45

I de l'Abascal, Ortega Smitch, Casado, Rivera, Arrimadas..?

#49.2 Dolors, Barcelona, 31/05/2020 - 18:16

Ninguno, gracias a ellos tenemos esta purria.Fomentar el odio siempre trae malas consecuencias.Inesensatos

#48 Juan Carlos, Barcelona, 17/05/2020 - 20:18

Bien por la persona que repelio el robo utilizando la violencia! Es la mejor manera de luchar contra esta lacra.