Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2020. 19:51h.

Exmenas tenen ocupat un edifici a Manresa

"No ens donen ajudes ni res"

Exmenas tenen ocupat un edifici a Manresa

Negociacions a Manresa entre l’Ajuntament, serveis socials i un grup de joves que han ocupat un edifici on viuen des de fa dos anys. El consistori manresà havia donat de plaç als joves fins avui per marxar.

En total són 15 joves els ocupants, dels quals 8 són ex exmenors tutelats que en complir els 18 anys es van quedar sense lloc on viure. “No ens donen ajudes ni res”, ha lamentat un dels joves en declaracions a TV3.

Des de l’Ajuntament els hi van dir que havien de marxar perquè l’edifici té deficiències estructurals. No està acabat, no té cèl·lula d’habitabilitat i pot ser perillós.

La regidora Mariona Homs, d’ERC, ha explicat que els joves “tenen punxat la llum de l’edifici i si hi hagués un incendi el propietari seria el responsable del dany que poden causar aquestes persones”.

A més, els veïns de la zona també havien denunciat problemes de convivència, que els mateixos joves admeten, tot i que asseguren que ho estan tractant d’arreglar.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 Kropotkin, Bic, 20/10/2020 - 15:26

Al menos les deberían dar un carnet de socio del Liceo con derecho a palco y mariscada... Jua, jua, jua,...

#18 Fran BCN, BCN, 20/10/2020 - 13:39

Segur que cercar feina no oi? Encara que fos netejar boscos...això si, tots a viure del cuento i la subvenció....i és clar, mòbil última generació....

#17 joan, manresa, 20/10/2020 - 12:10

Deixem las tertúlies del Casal..,de moment estarem al garatge del Mingo., anomenem el local com " Collmin..".--Dons ya podem començar.--Siguin ex-menes o com es diguin...la pregunta que ens fem es.,¿ tanta energia que gasten, tanta mala llet que vomiten.., tantes peticions que fan, tants drets que demanen.., perquè no al seu Pais..??.Fàcil, oi

#16 luis, barcelona, 20/10/2020 - 11:56

Hace ya muchos años en los 60. organizaron un autocar para ir a trabajar a Holanda.. Estaba lleno Entre ellos algunos de mi pueblo..... Cuando llegaron a la ciudad de destino. los estaban esperando... No les dejaron bajar ni para mear....
Claro que los que debían ser los anfitriones eran FACHAS Y RACISTAS

#15 Tabarnés puro, Barcino, 20/10/2020 - 10:49

"tenen punxat la llum de l’edifici i si hi hagués un incendi el propietari seria el responsable del dany que poden causar aquestes persones".
Encima. Después de cornudo, apaleado. Y los servicios sociales buscándoles una paguita. Pues parece que ya pueden trabajar de electricistas, ¿no?? Este es el país de la risa.