Publicitat
Societat · 18 d'Agost de 2011. 13:32h.

Explicacions sobre el PIRMI amb retard

Cleries i Mena compareixeran el 26 d'agost al Parlament

Explicacions sobre el PIRMI amb retard

Mena i Cleries, en una foto d'arxiu

El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, compareixeran el 26 d'agost davant de la Diputació Permanent del Parlament per donar explicacions sobre les modificacions en els criteris d'accés i cobrament de la Renda Mínima d'Inserció (PIRMI).

Així ho ha decidit la Taula d'acord amb els portaveus dels grups parlamentaris després de la sol·licitud presentada aquesta setmana pel PSC, ICV-EUiA i ERC perquè compareguin els dos consellers.

La sessió del dia 26 començarà a les 10.00 hores amb les explicacions de Mena i Cleries, i continuarà amb les rèpliques de la resta de grups parlamentaris començant amb els de més representació i acabant amb CiU, i després els dos consellers tindran un torn de rèplica.

El Govern va canviar a començament de mes la forma de pagament del PIRMI que ha passat a ser abonada a través de xecs amb caràcter retroactiu, en lloc de mitjançant transferències bancàries, el que va aixecar les crítiques de l'oposició, i també d'alguns ajuntaments que han denunciat falta d'informació sobre aquests canvis.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Almogàver, La Sagrera, 20/08/2011 - 17:33

Islamofob, en mena ha fet tota la campanya per a trincar a l'iman de Lleida. Alà el casigarà. Pijades...

#1 Gurguri, barcelona, 18/08/2011 - 15:06

Les sera´muy facil dar explicaciones.Lo cobraban 9.000 marroquies que se supone han vuelto a su pais, entre ellos el imam de Lleida.Ninguna institución ha podido localizar donde viven mientras suguen cobrando.Mientras tanto nuestras viudas con pensiones de miseria mueren en la pobreza.

#1.1 maria, manresa, 31/08/2011 - 12:02

es una vergonya amb ho que costa que als de aqui als hi donguin aquest ajut yo estic separada amb 4 nenes petites el cobro pero amb van fer petir per que no era segur que m ho donguesin al meu ex amb pasa 150 e per 4 nenas no tinc ningu mes i a sobre no amb donen ni guarderia per poder treballar