Publicitat
Societat · 22 de Juny de 2019. 16:55h.

Explosió a la central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre

La deflagració deixa quatre treballadors ferits

Explosió a la central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre

Central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre

Una explosió a la central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, ha deixat quatre treballadors ferits amb cremades. Tots quatre han estat traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on tres d'ells han estat donats d'alta. Els fets han ocorregut quan passaven sis minuts de les tres de la tarda, mentre els operaris realitzaven feines de soldadura a la sala de turbines, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat fins el lloc de l'accident quatre ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats per atendre els ferits. Protecció Civil ha afirmat que la deflagració “no ha tingut conseqüències per a l'activitat de la central ni el pantà de Riba-roja”. L'explosió tampoc ha causat danys estructurals i la situació es dóna per controlada.

La companyia Endesa ha explicat que una empresa portuguesa subcontractada esteva fent unes obres de manteniment a la central. Els quatre ferits són treballadors d'origen portuguès d'aquesta companyia i portaven un any al poble. S'estan investigant les causes de l'accident.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat