Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2011. 21:39h.

Expresos de Hamàs s'allotgen a l'hotel d'una empresa catalana

L'hotel Al Mashtal acull palestins alliberats per Israel

Expresos de Hamàs s'allotgen a l'hotel d'una empresa catalana

Una imatge de la piscina de l'hotel Al Mashtal a Gaza

L'hotel Al Mashtal de Gaza, gestionat per l'empresa catalana ArcMed, acull alguns dels presos de Hamàs alliberats per Israel a canvi del soldat Gilad Shalit.

La instal·lació va ser inaugurat el passat mes de maig i és l'únic de cinc estrelles de la franja de Gaza. ArcMed, la presidenta del qual és Anna Balletbò, es va fer càrrec de l'hotel després que l'empresa Mövenpick abandonés el projecte.

El director del complexe és Rafel Carpinell, de Calella de la Costa i a l'entrada de l'hotel llueix la senyera al costat de la bandera europea, la palestina i l'espanyola.

El Al Mashtal és un hotel que disposa de més de 200 habitacions, una piscina que només poden utilitzar els homes i dóna feina a gairebé setanta persones.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 cristina, Barcelona, 22/10/2011 - 18:13

Doncs mira, si despres d'estar a la presò israelí poden estar uns dies by the face a l hotel de 5 estrelles, millor per ells. I me la pela qui gestioni aquest hotel, CiU no era el dels bussines friendly, doncs ja està, si la Balletbó hi ha vist negoci, millor per ella.

#6 Me gusta el cerdo, BCN, 21/10/2011 - 14:40

Al margen de lo de la "madame" de lujo, pero ecofeminista y sociata Ana Balletbó, un moro siempre será un puto moro.

#5 Carles Narcís, Calella, 21/10/2011 - 10:52

Al marge del que diu la noticia,com a Calellenc us demano que deixeu de fer servir la cueta
"de la costa" per referirse a la meva ciutat Calella.

L´altre Calella que és la que pot confondre a la gent,es el barri de pescadors de Palafrugell,per això és "Calella de Palafrugell".
Gràcies

#4 Daserrout, BCN, 21/10/2011 - 10:19

La pijo-progre de la Batllebó fent negoci amb Hamas, tot quadra. ONGs pro-Hamas, demonització dels israelians, ajudes al desenvolupament de Gaza i negoci sempre la pela al final del túnel. Visca la progresia.

#3 Quim, Pineda de Mar, 21/10/2011 - 09:19

2/2
Abans, jo era pro-palestí; ara cada dia menys i més pro-israelià.
Cal tenir en compte que Israel, entre els 1027 pressos, ha deixat anar dos fills de puta que vàren linxar dos soldats, els van esquarterar i van sortir a "fardar" per una finestra tot ensenyant les mans plenes de sang.