Societat · 4 de Setembre de 2021. 09:43h.

Expulsada de Port Aventura una excandidata de la CUP per fer topless

Les normes del parc d’atraccions remarquen que aquesta pràctica està prohibida

Expulsada de Port Aventura una excandidata de la CUP per fer topless

L’escriptora i excandidata de la CUP, Bel Olid, ha estat expulsada de Port Aventura per fer topless. Olid considera que aquest fet és discriminatori i ha elevat una queixa a la Generalitat, que s’ha posat a la seva disposició. Tanmateix, les normes del parc prohibeixen expressament aquesta practica.

Olid, que va ser la número sis de la CUP a les eleccions del 2017 al Parlament, ha explicat que “m’acaben de fer fora de la piscina de @Portaventura_ES per anar vestida exactament igual que molta altra gent que s'hi banya: amb pantaló de banyador”.“Comencem a multar per discriminar per gènere @igualtatcat? El @sindicdegreuges ja va fer la pedagogia gràcies a @mugronslliures”, ha afegit l’escriptora. Tot i això, les normes de Pot Aventura indiquen que “cal dur banyador. No es pot fer topless”.

port.jpg

Des de l’Institut Català de les Dones, organisme de la Generalitat, han respost a l’escriptora que “moltes gràcies per fer-nos saber aquesta situació. Des d’@icdones @igualtatcat ens posem a la teva disposició. Per poder iniciar el procediment cal que formalitzis la queixa a través d’un correu a icd@gencat.cat”.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#46 Baños Cupsex, Sin City Lazy, 06/09/2021 - 08:42

Dicen unos franceses que a esta sra. La expulsaron por ser separatista. Tenia las tetas muy separadas y descoloridas. No cumplia los protocolos de seguridad. Para largarse..... se hizo de rogar .... dió la nota cosa fina. Se nota que el patriarcado catalá se le ha atragantado, en Afganistan tendría mas derechos cree.

#45 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 05/09/2021 - 15:21

Una altra víctima innocent de la repressió ferotge de l'Estat Espanyol!! Ens estan massacrant!! Fins quan durarà aquesta tragèdia humanitària!!

Quanta dignitat!!

#45.1 Marga, San Cucufate del Valles, 06/09/2021 - 09:34

Si fuese de VOX le habrían dejado hacer Topless porqué lo habría hecho por la unidad de Espaaña.

#44 Marcial Heredia, El circo de vacaciones, 05/09/2021 - 13:05

Mecachis en la mar. El otro día rondé por Puertoaventura y me perdí el espectáculo. Con lo que me gustan las peras, las de temporada, jugosas, verdecillas por fuera y blancas por dentro. La próxima vez avise, haga el favor.

#43 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 04/09/2021 - 22:57

Portava la meitat del banyador? Quina vergonya! Així no farem mai res! Seguim! Dempeus! En pilotes!

#42 Ítaca Vice, Amer, 04/09/2021 - 22:02

ara aniran la tropa Cupetaire amb el Fernàndez, el Baños, la Reguant, la Gabriel ( ah..no, aquesta no, que està de pija a Suïssa), i altres de la colla ..... amb el famós "EXPROPIESE"

.... curiós