Societat · 2 d'Abril de 2013. 20:35h.

Fabra busca capital privat per a la UOC valenciana

El Govern valencià busca "un soci especialment solvent"

Fabra busca capital privat per a la UOC valenciana

Alberto Fabra, en una foto d'arxiu

La Generalitat valenciana busca l'entrada de capital privat per assegurar la "viabilitat futura" de la Fundació de la Comunitat Valenciana Universitat Internacional de València (VIU), l'equivalent de la UOC catalana.

Així, en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, l'executiu de Alberto Fabra ha iniciat "un procediment de diàleg competitiu per a l'entrada de capital privat a la Valencian International University.

Segons aquesta resolució al DOCV, la VIU "requereix per assegurar la seva viabilitat futura un nou impuls que la situï en una millor posició competitiva en el mercat de la prestació de serveis de l'ensenyança universitària en línia".

En aquest procés obert per la Generalitat Valenciana es pretén "seleccionar un soci especialment solvent per aconseguir una millor posició competitiva de la VIU", que a banda dels termes econòmics, haurà d'aportar "un profund coneixement del mercat en què opera la VIU".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fèlix, Badalona, 02/04/2013 - 23:48

Per si faltaven universitats ... Estan bojos. Estan fallits, endeutats fins les celles, amb tot per pagar ... I encara pretenen crear universitats!! Si en sobren més de la meitat!

#2 Akira, Barcelona, 02/04/2013 - 22:39

Havent-hi ja la UOC o la UNED quin sentit té això?

#1 Pere, Oliva, 02/04/2013 - 20:40

Tot una lletania de bones intencions, peró de forment ni un gra. El PP valencià, més espanyol que el d'Albacete; es un grup anorreador de tot el que siga l'ensenyament controlat pel CEU la FAES i l'ADENA. Fabra es un Ninot de Rajoy que promte li arribarà la cremà