Publicitat
Societat · 20 d'Abril de 2013. 21:33h.

"Faig això perquè la meva moral s'estengui per la vida política"

Arcadi Oliveres també justifica que la monja Teresa Forcades entri en política

"Faig això perquè la meva moral s'estengui per la vida política"

Oliveres, abans de la xerrada

El professor d'Economia i membre del col·lectiu Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, ha justificat la seva entrada en política "perquè la meva moral s'estengui". Així mateix ha defensat també la postura Teresa Forcades, amb la qual impulsarà un nou moviment social que ha d'acabar en una candidatura unitària, assegurant que "si un banquer pot ser polític" una monja també.

Oliveres, en declaracions a e-notícies abans d'una xerrada al CEIP Encants, ha explicat que "no seré candidat d'aquesta llista unitària, només vull fer la feina de 'lligar' aquests preocupats". Preguntat sobre si una religiosa com Forcades pot entrar en política ha dit que "si vol sí, qualsevol es pot presentar a ser polític. Un banquer pot fer-ho, un miner es pot presentar, un sindicalista es pot presentar i naturalment un religiós".

"Sempre i quan no faci de la religió bandera, que no serà el cas de la Teresa Forcades. Llavors es pot presentar a política, és clar que sí", ha afegit el professor.

D'altra banda, sobre si té por de deixar de ser un referent moral pel fet d'estar vinculat a la citada candidatura unitària, ha comentat que "faig això perquè l'ètica i la moral s'estengui per la vida política no perquè la vida política es mengi la meva ètica. Sempre hi ha un perill, per descomptat".

Durant la xerrada, Oliveres ha insistit en que no s'hauria d'haver rescatat el sistema financer. "Que els bancs s'enfonsin", ha dit abans de comentar que "el president del Banco Santander, que és el més gran estafador del país, el senyor Emilio Botín té 13 processos judicials criminals per frau fiscal". 

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 Josep, BCN, 22/04/2013 - 18:38

Sr. Oliveres, trobeu just que tots els Bancs a hora d' ara s' en pugui a profitar d' un crèdit fiscal de 14.000 Milions d' Euros desprès que l' Estat els hagi hagut de salvar.

Per a mi, s' hauria de compensar el crèdit fiscal amb les aportacions fetes per l' Estat.

#19 cccc, bcn, 22/04/2013 - 10:38

de veritat ha dit q es fica en política per estrendre la seva moral? si ho ha fet és un il·luminat i ja en tenim prou

#18 Terraxa, Terrassa, 22/04/2013 - 08:53

Si la seva moral és la mateixa que la que exercia quan donava classes d'història econòmica a ciències empresarials, malament anem, per què es podia resumir en : passar de tot.
Que era ni més ni menys el que feia a les seves classes.

#17 Daserrout, BCN, 21/04/2013 - 20:08

Si seguim els "consells" d'aquest eixelebrat raurem en la anarquia total.

#16 BEJOTA, BCN, 21/04/2013 - 17:56

FERRUSOLA, RAHOLA , I ARA UNA MONJA...CLAR EXPRESSIÓ DEL "MATRIARCAT " CATALÁ.COM TAL DE MANAR ,VERDRÁN A DÉU