Publicitat
Societat · 24 de Març de 2020. 21:10h.

Fake news a Igualada

Una suposada víctima mortal és en realitat una persona en estat d'embriaguesa

El vídeo d'un home estès al terra de la plaça del Rei d'Igualada en el qual els autors afirmaven que estava "morint-se" i que ha circulat ràpidament a les xarxes socials era realment un home begut. En el vídeo, que ha provocat l'alarma entre els veïns, apareixia un home estès a terra mentre denunciaven que "et demanen que t'estiguis a casa i tens un home morint-se allà". Fonts oficials han explicat a e-notícies que "es tractava d'un home que estava begut". "L'individu, de nacionalitat ucraïnesa, ha anat cap a casa seva després que la Guàrdia Urbana comprovés el seu estat" han apuntat.

La gravació ha circulat ràpidament per les xarxes socials i ha provocat alarma davant d'aquesta situació. Els veïns que han enregistrat la gravació denunciaven que per culpa del confinament que pateix la localitat els ciutadans no saben com actuar i han lamentat alguns d'ells han passat de llarg. "Hi ha un home que porta ja 10 minuts de rellotge, està al carrer, la gent passa mira i ningú fa res, i com ens fan fotut amb el confinament ningú fa res" han denunciat els autors del vídeo, mentre es veia l'home estès a terra sense moure's.

"Fa una bona estona que han trucat per avisar. Si jo ara baixo a ajudar-lo se suposa que em multen" ha lamentat l'autor de la gravació. "Aleshores què hem de fer, mirar i ja està?" s'ha preguntat la seva companya. "La gent vol ajudar però no sap que coi han de fer" han criticat l'autor de la gravació.

Igualada es troba en una situació de confinament total d'ençà que es va detectar un brot de coronavirus a l'hospital de la ciutat, el brot més actiu de Covid-19 a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 aquí Notícies Autèntiques, i "Espeluznants", 24/03/2020 - 21:44

però això no són Fake News:

" Cataluña ya registra más casos diarios que Madrid "

i això tampoc: segons previsió de matemàtics de la UPV, el pic serà al Juny, amb 1 MILIÓ D'INFECTATS. Aquí el PDF:

http://covid19.webs.upv.es/

http://covid19.webs.upv.es/INFORMES/Informe_22032020.pdf

per què gairebé ningú parla d'aquesta p

#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 24/03/2020 - 21:43

Pues nada quién a fake mata a fake muere. Pero no quita que los veïns tengan que vivir así. El fake confinament o no, aislar el hospital sin la gente necesaria, están de baja y no se ha previsto nada. El día que sepamos qué pasó en Igualada. Igual nunca llega. Que desastre y descoordinación.

#1.1 Franc, Igualada, 25/03/2020 - 07:28

Creer que en Igualada ha pasado algo diferente a lo que esta pasando en el resto de España, es hacer honor a tu nombre.