Publicitat

Un esquizofrènic és l'autor de les amenaces a Reyes Maroto

Falsa alarma

La Policia Nacional ha identificat l'home que ha enviat a la ministra de Comerç, Turisme i Indústria, Reyes Maroto, una carta amenaçant amb una navalla aparentment plena de sang. Ell mateix havia afegit al remitent del sobre el seu nom, els cognoms i la seva adreça real.

Es tracta d'un veí de la localitat de l'Escorial, a Madrid, que, segons ha informat La Sexta, està diagnosticat d'esquizofrènia. Els agents han trigat tot just hores a realitzar la identificació, i traslladar la denúncia a un jutjat de Plaça de Castella perquè decideixi com procedir.

L'home hauria introduït en el sobre la navalla (embolicada en dos CDs per esquivar els sistemes de detecció) i unes retallades de captures de Twitter i de grups de Whatsapp juntament amb paraules sense sentit. A més, s'ha confirmat que va ser ell mateix qui va acudir a l'oficina de Correus de l'Escorial i va fer l'enviament el passat 21 d'abril a les 13:24 hores.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , NO ES FALSA ALARMA , 27/04/2021 - 19:25

NO ES FALSA ALARMA .Ya quel ESQUIZOFRENIC Emfermo Mental ,es sabido es SEGUIDOR DE VOX . Escuchar tanto ODIO DE VOX Asia el govern Espanyol .Esta persona queria hacer algo por VOX .ESTA MENAZA A .REYES MAROTO directamente o Indirentamente la culpa es de VOX .Como la patada por la espalda al Guardia Civil culpa de VOX .

#21 agarraos de lo que os viene, Barcelona , 27/04/2021 - 11:09

Estamos en peligro, la izquierda lo que no gana en las urnas lo quiere ganar de cualquier manera y a cualquier precio.

#20 Damian, Vilanova, 27/04/2021 - 09:22

Ah claro! como el autor es el típico votante de VOX todo aclarado.

#19 Agustin, Barberá del Vallés, 27/04/2021 - 08:07

Yo creo que hay un señor, por llamarle de alguna manera, y que lleva peluquín que tendría muchas explicaciones al respecto.

#18 Facholin, Barcelona, 27/04/2021 - 01:16

Aaaah vale... ahora que ya casi se les descubre el montaje, lo mejor es dar la culpa a un enfermo o a uno que bebe.