Publicitat
Societat · 7 de Novembre de 2018. 09:30h.

Falsa alarma a Sants

Els Mossos informen que el paquet que ha obligat a desallotjar dos trens "no representa cap perill"

Falsa alarma a Sants

La imatge del cinturó amb una sivellla amb forma de granada que ha obligat a desallotjar Sants i Atocha

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat dos trens de l'AVE a Sants a Barcelona després que el servei de seguretat d'Adif hagi detectat per l'escàner un objecte amb forma de possible artefacte explosiu a l'interior d'una maleta.

La policia de la Generalitat ha informat que han activat els experts en explosius i han manifestat que "estem fent comprovacions a les vies de l'AVE de l'estació de Sants de Barcelona seguint protocols de seguretat". "S'han desallotjat dos trens de les vies 3 i 4", han afegit.

Adif i Renfe, per la seva banda, han informat de la interrupció del servei per causes alienes des de les 08:21 hores. Passades les 9:00 hores s'ha restablert la circulació dels trens, segons ha informat Adif, tot i que els Mossos han continuat amb el seu dispositiu. L'incident ha provocat retards de mitja hora a la circulació dels trens d'alta velocitat, segons informa Renfe.

Els Mossos, per la seva banda, també han comunicat que s'ha començat a restablir el servei  a l'estació de Sants" després que les diferents unitats especialitzades hagin fet les comprovacions oportunes". "S'ha corroborat ja que no representa cap perill", han conclòs.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 07/11/2018 - 18:01

Oye mi pepe de andorra, cariño, cuando te vuelva a dar el arrebato y por enésima vez te arrenques el corazón partío, por lo menos no repitas lo de ir corriendo a coger el AVE transportándolo en una maleta... juas, juas, juas

#1.1 La Mare Superiora, Illa de Man, 07/11/2018 - 18:30

Pepe? Aig quin fàstic,fins i tot l´Estat català lliure que és Andorra està ple d´espanyols...o pitjor encara,de portuguesos.De vegades comprenc el Xirinachs.