Publicitat

"Aneu a prendre pel sac" a la Caixa de Solidaritat

Farts de pagar

Usuaris independentistes de twitter han rebut amb indignació la petició de Carles Puigdemont de contribuir amb la Caixa de Solidaritat per sufragar els 4,1 milions d'euros que el Tribunal de Comptes ha imposat als organitzadors de l'1-O. "Mai dieu prou?", "Estem farts!", "Que estarem tota la vida així?", "Aneu a prendre pel sac!" i "Vés a la merda" són algunes de les perles que els usuaris han escrit a l'expresident.

"El Tribunal de Cuentas ens demana una fiança de 4,1 milions d'euros als qui vam fer possible el Referèndum de l'1.O. Tenim 15 dies per evitar que ens embarguin els nostres béns. Si vas votar l'1 d'Octubre, et necessitem" ha escrit l'expresident Puigdemont al seu compte de twitter.

79653-puigdemont.jpg

Les mostres d'indignació per part d'independentistes, que critiquen la passivitat del Govern respecte a aquest tipus de multes, no han trigat a arribar. Molts dels usuaris també exigeixen a Puigdemont que aixequi la DUI per no haver de pagar-ho.

"Hola Carles, els diners de la fiança que us demana Espanya o bé no la pagueu, o que us la pagui el PDeCAT, JxCat, els meus diners són simbòlics, com la vostra acció política. Aneu a prendre pel sac!" ha escrit l'usuari Melindro.

35581-piulada1.jpg

"Vés a la merda. Si vols aixeca la DUI i no haureu de pagar diners a Espanya. Traïdor!" ha escrit la usuària LlunaCatalana3.

42005-piulada2.jpg

"Que estarem ara tota la vida així? O sigui que a Espanya el 2017 li va sortir genial, la Caixa de Solidaritat acaba sent un finançament extra per a l'Estat, és humiliant!" ha lamentat Carles Garcia en resposta a Puigdemont.

28034-piulada3.jpg

"Estimat president. Mentre nosaltres anem pagant fiances milionàries (que ja en portem moltes) el "govern efectiu" entrega la nostra dignitat a l'enemic... Som cornuts i a pagar el beure. No aniria sent hora que les fiances arbitràries i il·legítimes es paguin amb diner públic?" ha preguntat FerranR.

28564-piulada4.jpg

"Mai dieu prou? És hora de plantar-se, amb els jutges, amb els tribunals de comptes, amb els botiflers. Aquí l'índex de la tragèdia!" ha criticat el compte Cansats de Res.

69369-piulada5.jpg

Els usuaris independentistes s'han mostrat crítics amb la inacció del Govern respecte a aquest tipus de sancions econòmiques imposades pel Tribunal de Comptes i han criticat que demanin diners mentre practiquen la "inacció política".

19240-piulada6.jpg

piulada7.jpg

piulada8.jpg

piulada9.jpg

piulada10.jpg

piulada11.jpg

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#46 maite, girona, 29/01/2020 - 20:38

doncs com no vais votar que pague la tela familia que ama la pastisseria a Amer , fan calais courant els dolls que tenen nassos.que per cert tampon vain pagar ers van quedar amb els croasants a les mans

#45 Pere, Bsarcelona, 29/01/2020 - 20:32

Ojalá os quiten patrimonio es lo único que os duele.
Y después cuando estes en la carcel, tendrás tiempo de ver todo el daño que haz hecho.

#44 Flanagan, Tabarnia City, 29/01/2020 - 17:14

Ya mismo les hace un sinpa a Cuevillas,Boye y al belga feo.

#43 Fran, Vilassar de dalt, 29/01/2020 - 14:21

Estan tan acostumats a utilitzar els diners públics per finançar les seves activitats polítiques que ara que estan més vigilats no saben que fer per continuar .... tot menys pagar-ho de la seva butxaca, és clar !.

#42 La famiglia, Cerdanya Amunt, 29/01/2020 - 13:48

Miserables aquests que es neguen a pagar la Caixa de solidaritat 3%, no hi dret home!, nosaltres si no anèssim amb una ma davant i una ma al darrera, ja veurieu!

#42.1 Sor Missals, Can Sixty, 29/01/2020 - 14:38

Potser és que m'he de canviar les ulleres, pero no creieu que el Karles duu el cabell molt llarg? i sembla que ha pres molt el sol darrerament.