Publicitat
Societat · 11 de Juliol de 2012. 18:05h.

Favor de l'Oficina Antifrau a CiU

El director de l'organisme defensa el projecte d'Eurovegas

Favor de l'Oficina Antifrau a CiU

De Alfonso, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, ha defensat el projecte d'Eurovegas al Baix Llobregat, malgrat que no hi té competències. De Alfonso, després d'inaugurar les jornades 'Compromís ètic i lluita contra la corrupció: la Catalunya del segle XXI', ha comentat, sobre els inversors d'Eurovegas, que "si algú ve i deixa els seus diners, nosaltres no preguntem d'on surten".

"Si tinguéssim notícies que s'ha comès un delicte ho podríem perseguir en col·laboració amb el país d'origen, tot i que en principi els diners no tenen color", ha recordat. "Pot ser que sigui la millor inversió que pugui haver ara al país", ha afegit.

Segons ell, "la gent que vingui a deixar els seus diners, no estaria disposada a permetre prostitució al carrer, drogues i delinqüència". El director de l'OAC també ha comentat que Eurovegas podria ser una font de corrupció a les administracions locals: "es podria produir una lluita pels terrenys i produir certa especulació, però seria potser al principi, després no té per què".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Manuel, Lleida, 12/07/2012 - 16:31

Con dos cojones! Impresentable aquest Sr.!

#3 jajajajajjajaa, Barcelona, 12/07/2012 - 07:10

ciucorruptino la culpa es de Madrid jajajjajajaajjajaajaa vaya banda

#2 tanquem la paradeta, de luxe ..., 11/07/2012 - 19:15

TELA MARINERA, si a l'Oficina Antifrau no li interessa d'on surten els diners...