Publicitat
Societat · 23 de Juliol de 2009. 22:57h.

Fèlix Millet perd la medalla al mèrit cultural de Barcelona

L'Ajuntament va guardonar al president de l'Orfeó Català per la seva "gestió exemplar"

Fèlix Millet perd la medalla al mèrit cultural de Barcelona

Fèlix Millet i Tusell, al costat de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Barcelona han acordat posposar la decisió de concedir de la medalla d'or al mèrit cultural al president de l'Orfeó Català, Fèlix Millet i Tusell, que tenien previst ratificar aquest divendres en el consell plenari. La decisió de posposar la concessió s'ha pres després de conèixer que diversos directius de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música i l'associació Orfeó Català, ambdues presidides per Felix Millet, estan sent investigats judicialment per una presumpta desviació de fons.

La fiscalia ha presentat una querella per apropiació indeguda i falsedat contra Félix Millet, president de l'associació i la fundació Orfeó Català. Ambdues entitats estan domiciliades al Palau de la Música Catalana, el mateix lloc on ha viscut la família Millet durant anys, i suposadament van ser utilitzades per desviar els diners, en bitllets de 500 euros.

La comissió de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona va acordar per unanimitat el passat 15 de juliol atorgar la medalla d'or al mèrit cultural a Fèlix Millet i Tusell per la seva "gestió exemplar" al capdavant del Palau de la Musica. El delegat de Cultura municipal, Jordi Martí, va elogiar aquesta "la gestió exemplar" de Millet al capdavant del Palau de la Música, amb la qual, va dir, "ha aconseguit que es converteixi en un dels espais de referència no només per l'edifici sinó per l'activitat musical que en ell es realitza".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Tito, Vilafranca del Penedès, 17/09/2009 - 17:54

Se ha de tener mucha cara para cobrar 2.400.000€ eu un año de l'Orfeó Català. Y encima que le den una medalla.
Cuatos Fèlix Millets habra por España?

#13 angela, Barcelona, 24/07/2009 - 15:08

És vomitiu que li vulguin donar una medalla l mèrit per la gestió a algú que ja ha estat a la presó per frau. L'Ajuntament són una colla de mafiosos, i a TV3 han passat de puntetes sobre la notícia: 15 segons. Tot censurat.

#12 Onofre, Viladrau, 24/07/2009 - 12:55

Si és veritat...¿Qué pot fer que un vellet ben acomodat busqui més calerets?Això és patològic...Jo,pobre pagés ,no puc entendre aquest desig de poder..Crec que l'homo sapiens encara no ha evolucionat prou....

#11 catalanista, Rubi, 24/07/2009 - 11:58

Què pot tenir a veure l'ajuda que el Sr.Aznar va donar per arranjar el Palau de la Música amb tota aquesta estafa? Si no ho recordo malament els anys coincideixen. Per què seré tan malpensada?

#10 Avel·liNO, Mirambell, 24/07/2009 - 11:03

El candidat de CIu a l'alcaldia de BCN l'any 79 va ser Xavier Millet i no el seu germà, ara presumpte, Fèlix. Cal documentar-se abans d'esciure!!!!
tampoc crec que això canviï molt les coses, perquè els negocis es fan en familia (cas Renta catalana)