Publicitat
Societat · 19 de Febrer de 2014. 14:56h.

Fèlix Millet seurà per primer cop a la banqueta

Pel judici de l’hotel del Palau de la Música

Fèlix Millet seurà per primer cop a la banqueta

Millet, en una imatge d'arxiu

L’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, s’asseurà per primer cop a la banqueta el proper dilluns 24 de febrer, dia en que s’inicia el judici pel conegut com a cas de l’hotel del Palau.

La secció cinquena de l’Audiència de Barcelona començarà dilluns la vista oral, amb les declaracions de Millet i Jordi Montull. El judici tindrà lloc a la sala polivalent del Palau de Justícia.

La vista, que estava prevista que comencés el passat mes de setembre, s’ha ajornat fins el febrer per problemes d’agenda d’un dels advocats. Les sessions s’allargaran fins a finals del mes de març.

Millet i Montull s'enfronten a deu anys i dos mesos de presó per un presumpte delicte d'apropiació indeguda, tràfic d'influències, falsedat documental i prevaricació. L'acusació particular, formada per l'Associació de Veïns en defensa de Ciutat Vella i l'Associació de Veïns del Casc Antic, demana set anys per a cadascun.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 ja era hora!, Barcelona expoliada, 20/02/2014 - 09:10

Ja era hora... encara hi haurà defectes de forma, el sr. sera massa vell per anar a la presó, o alguna artimanya... Millet ciutadà indigne de Catalunya. A la presó

#8 Ernest, Vilassar, 20/02/2014 - 00:31

Félix Millet nos demuestra la pestilencia que reina en esta región

#7 Alvaro, bcn española, 19/02/2014 - 23:27

Sembla k aquesta noticia no interesa als indepes. Pensaba que la pestilencia y febrada independentista habia afectado al planeta entero. Pero no, todavia hay personas con dos dedos de frente para asegurar: La Culpa No Es Sempre De Madrid.

#6 Kropotkin, Vic, 19/02/2014 - 22:53

No os deis demasiada prisa que si no a lo mejor habla... y estareis perdidos... Jua, jua, jua,...

#5 Pol, bcn, 19/02/2014 - 16:00

L'haurien d'acompanyar molts (entre d'altres el Nart de Ciudadanos)